טיפול מסור בזקנים גועל נפש

KingTino

New member
טיפול מסור בזקנים גועל נפש

מסכן הזקן הזה בידיים של מי הוא נפל תשפטו בעצמכם

mike00

New member
ראיתי אתמול בערב את התכנית....../images/Emo46.gif

כל כאפה ש"המטפל" נתן לקשיש התכווץ לי האגרוף למצב שרציתי לפוצץ לו את הפרצוף..... אם הייתי יכול הייתי סוגר איתו חשבון בשביל הקשיש המסכן.... שני דברים הבנתי אתמול: 1.מרכז החיים שלי הוא לא בישראל,אבל כשיגיע הרגע וההורים שלי יהיו מבוגרים מדי בשביל לטפל בעצמם אני אחזור לחיות פה בארץ ולא אתן לאף "מטפל" לעזור להם.... 2.את התכנית כלבוטק לא ממש מעניין מה הנפגעים בתכניות שלהם מרגישים,אחרת לא היו נותנים לזקן לסבול במשך שבוע מכות.. וגם לא היו מודיעים להורים של הילדים שהגננת התעללה בהם כדרך אגב על מה שקרה....

אייי איי

בשביל מה יש משפחה אם בסוף החיים הם ישבו בבית אבות או יהיה להם מטפל ההורים שלי סבלו אותי וטיפלו בי שהייתי קטן אז אני צריך לטפל בהם שהם מזדקנים בן אדם ששולח את אבא שלו או אמא שלו לבית אבות או מביא להם מטפל לפי דעתי אין לו לב

mike00

New member
תגיד אחי,מה כואב לך??

כל היום איי איי.....איי איי......אני במקומך מוצא איזה אחות סקסית שתטפל בי 24 שעות,רצוי בעירום....

איי אייי מה קורה פה

זה לא איי שכואב זה אי כמו E אני מאריך אותה יוצא לי איי איי ואני אסתפק באחות מעשית בת 20

KingTino

New member
שאנט אזדקן

אני אבקש מילדיי להביא לי אחות סעודית סקסית שכל היום תסתוב מולי עם מיני ובריות

mike00

New member
אם אני הייתי הילד שלך הייתי

בא לקבל "טיפול" עם אבא.....לא משאיר אותו לבד....

THE WIZARD 55

New member
בן *******************

טוב, לא ברורים לי כמה דברים כאן מה פתאום מצלמה מופעלת עשרה ימים למה האחיינית לא האמינה לו אחרי שראתה את כל המכות , החליטה להאמין למתיקות של ההודי המנ מניאק הזה ולא לדוד שלה ועוד 10 ימים נתנו לו לסבול. נו באמת, אני הייתי הורגת את ההודי הזה. לא נותנים לאף מטפל לטפל בהורים שלנו זה ברור, הם אלה שדאגו לנו, וטיפלו בנו. וחובה לטפל בהם ולא לזרוק אותם

KingTino

New member
אני בדיעה

שצרכים להביא רק מטפלות , ואם הן לא יפות לא שווה

למעלה