טיפול מרחוק...

מלאני

New member
טיפול מרחוק... ../images/Emo101.gif

היי ארינה יקרה ! צר לי לשמוע שחלית ...
אשלח לך טיפול s.o.s מרחוק בתקווה שתרגישי הרבה יותר טוב... לא ביקרתי כאן תקופה.אם הייתי יודע הייתי מגיש לך עזרה עוד קודם... אשמח לעזור גם עכשיו. בינתיים קבלי
ותחזיקי מעמד. החלמה מהירה...ושבת נעימה. המון אור ואהבה מרדכי

מלאני

New member
יקירתי... ../images/Emo18.gif

זה שוב מרדכי,ארינה חביבה ! התחלתי לטפל בך לפני שני רגעים... תוך סריקה אנרגטית שביצעתי בשדות האנרגיה שלך מצאתי חסימות בצ´אקרות הגרון והמין...נעצרתי לרגע תוך היסוס קל בנסיון להיזכר בבדיקה דומה שביצעתי בשדות האנרגיה שלך לפני מספר שבועות... חזרתי למחשב בנסיון לאתר הודעה ששלחתחי לך בעבר בנדון... אכן מצאתי כי בתאריך 7.9.2001 מסרתי לך כי יש לך חסימות אנרגטיות בדיוק באותן צ´אקרות שציינתי לעיל:גרון ומין. אי לכך יקירתי נסי לבקש מהמטפלת רייקי שלך לשים דגש רב יותר על צ´אקרות אלה. כמו כן אשלח לך טיפול מרחוק לאיזון בנוסף לטיפול שהבטחתי בהודעה הקודמת... בינתיים סופ"ש מהנה וכייפי... המון אור ואהבה מרדכי

ארינה

New member
צ´אקרות

מן הסתם אני באמת מרגישה יותר טוב בעזרת כל המטפלים הקונבנציונליים ולא הקונבנציונלים, בין המטפלים האנושיים לבין המטפלים הלא אנושיים. אני בהחלט מרגישה יותר טוב ואכן דיברתי עם המטפלת שלי על כך. שבוע הבא אני מתחילה ללמוד רייקי אז אני גם אוכל לעזור לעצמי יותר...... סוף כל סוף, חיכיתי ללמוד רייקי כל כך הרבה זמן שזה מדהים!!! תודה רבה על הכל אור ואהבה לנו ולכולם ארינה

מלאני

New member
ברוך מרפא חולים... ../images/Emo8.gif

היי ארינה יקירתי אני שמח שאת חשה בטוב ללא קשר לזכותו של מי זה נזקף...העיקר זה התוצאה הסופית:את בריאה. אחללה מן אחללה... להזכירך,בנוגע לצ´אקרות וחסימות אנרגטיות למינהן ידוע שברגע שמופיע אצל המטופל/הנבדק מצב של חוסר אנרגטי זה מצביע על כך שאם לא יטופל האזור ה"חלש" (אם תרצי הצ´אקרה)מבעוד מועד יתבטא הדבר במשך הזמן בכאב או בחולי בגוף הפיזי.עוצמת החולי תלויה במידת החוסר האנרגטי בו מדובר ובמידת ההזנחה בנדון. בעד זה מצאתי לנכון להזכירך בהודעה הקודמת לגבי החסימה האנרגטית שמצאתי אצלך בצ´אקרת הגרון(ההודעה מתאריך 7.9.01)ושככל הנראה לא טופלה די הצורך. עיקר העיקרים הוא שאת חשה כעת בטוב...ברוך רופא חולים(וחולות...
) וכעת הרשי לי לברכך על החלטתך ליישם סוף סוף את הצטרפותך לקהילת אנרגיית הרייקי...welcome to the club. שיהיה
להתראות יקירתי חג שמח ומבורך שיהיה לך מרדכי

ארינה

New member
ברוך וברוך

גם המרפא הקונבנציונלי וגם המרפא הלא קונבנציונלי. אני זוכרת שכתבת לי לגבי החסימה האנרגטית שלי בצ´אקרת הגרון ובצ´אקרת המין ולמען האמת לא סיפרתי על זה למטפלת שלי... די הזנחתי את עצמי בזמן האחרון כי הייתי עסוקה מאד, והשבוע הזה שלא הייתי כאן או יותר נכון שבוע וחצי החזיר לי את הכוחות כי פשוט נחתי!!! אני מאד שמחה שלפחות כעת אני מרגישה יותר טוב ואני עוד יותר שמחה שהצלחתי לשכנע את אמא שלי להיות מטופלת ברייקי כי גם כי אמא שלי סובלת בעיקר בחסימות בצ´אקרת הגרון ובמקלעת השמש. יום ראשון הבא אני מתחילה ללמוד ואני מקווה להעביר לה את הטיפול בהמשך. תודה רבה על הכל וכמובן על הטיפול המסור ארינה

מלאני

New member
בכייף יקירתי... ../images/Emo24.gif

הכל נעשה מתוך רצון טוב ומכל ה-
ואל לנו לשכוח כי איננו עושים דבר מכל זה אלא בעזרתן האדיבה והאדירה של יישויות אור מלאכיות שמושיטות לנו יד שופעת אור וכל טוב כדי שנוכל ליישם ולהגשים את תכליתנו הגבוהה ביותר ולשמש צינורות נקיים וטהורים להזרמת אנרגיות מעודנות וטהורות כדי לסייע זה לזה בשעות הצורך...כל אחד ואחת מאיתנו ע"פ יכולתו/ה ויעודו/ה בתקופת חיים זו על פני האדמה. והכל בתקווה להביא את חיינו ואת חייהם של הסובבים אותנו לרמה גבוהה יותר של שפע אור
שהרי כולנו חלק מן השלם ואחדות תוביל אותנו לשלמות האמיתית...ע"י אהבה ללא תנאי(לא פשוט ליישום...ועד שנגיע לכך בכל רבדי חיינו נמשיך להשתדל). חשוב לא פחות לזכור כי בד"כ יותר קל לנו לסייע לאחרים מאשר לעצמנו... עובדה היא שאנו עוזרים לאנשים מסויימים ומבקשים עזרה מאחרים "כשאין אנו מצליחים" לעשות זאת עבור עצמנו...
שפע אור ואהבה יקירתי,שהרי:"..האור הוא המטרה השמחה היא הסימן והאהבה היא הדרך.." מרדכי(מוסר ד"ש חמה ממלאני)

ארינה

New member
נכון מאד

המטרה שלנו היא לעזור לכל מי שזקוק לעזרה וכמובן לעזור לעולם כולו. תפקידנו לשלוח אור ואהבה לכולם, וכמובן לעצמנו כי מרוב שאנחנו דואגים לעזור לכולם אנחנו שוכחים לעזור לעצמנו. כואב לי קצת הגב עכשיו לכן אני לא מרבה לכתוב אור ואהבה לכולם ארינה תודה רבה, מסור לה בחזרה בבקשה

למעלה