טיפול נוסף

iris2210

New member
טיפול נוסף

אחרי שעה וחצי של המתנה קראו לנו היום ללכת לעשות אול´ ולחכות שהרופא יקרא לנו. לאחר המתנה ארוכה היינו בערך רבע שעה אצל הרופא. המתנה ארוכה ומורטת עצבים. לפני שנכנסו לרופא האחות האחראית רצתה שנפגש עם עובדת סוציאלית וגם אמרה לנו שממתין לנו טפול ארוך וקשה. אני עדיין לא יודעת אם נסכים מה דעתכן

iris2210

New member
פירוש נתון

בבדיקת האולטראוסנד התגלו ריבוי של זקיקים בגודל 5.5. מ"מ האם זה טוב

נוג

New member
לאיריס

הי, קצת קשה לענות בלי לדעת מה את מקבלת ובאיזה יום של המחזור את. עם תוסיפי פרטים אשתדל לענות כמיטב הבנתי, יש לי שאלה האחות לא נתנה לך הוראות להמשך טיפול. בכל מקרה בהצלחה נוג

iris2210

New member
פרטים נוספים

אני ביום הרביעי למחזור. אני מהיום צריכה לקחת אאיקלומים 5 ימים בשבוע הבא ביום רביעי לעשות אולטראסואנד ובדיקות דם ונראה מה הלאה. כל פעם רואה אותנו רופא אחר במחלקת פוריות. זה גם מפריע. אבל זה אותו צוות מטפל.

נוג

New member
לאיריס

הי, את רק בתחילת הדרך, אחרי שתקחי את האיקקלומית יעשו לך אולטרסנד ובדיקת דם לדעתי להתחיל עם זקיקים בגודל 5.5 ממ זה יפה. לדבי הרופא אני לא רואה את זה כמכשול זה דבר נהוג בהרבה מרפאות. עם את רוצה לדבר אני אפתח את הצאט במקביל נוג

iris2210

New member
פתיחת הצ´ט

אשמח לדבר בצ´ט. איזה צ´ט בדיוק כדי שאוכל גם להתחבר.

yaelhul

New member
שלום איריס

ריבוי זקיקים קטנים יכול להיות נורמלי לגמרי בתחילת טיפול. אם הרופאים חושבים שיש שם יותר מדי זקיקים, יתכן שאת פוליציסטית - תופעה שרבות וטובות כאן סובלות ממנה ומשפיעה על הפריון. לגבי האחות שאמרה שמחכה לכם טיפול ארוך וקשה - זה כבר עניים של גישה - גם של האחות וגם שלכם. אני הייתי מתעלמת ממנה ואומרת לה שבשבילי אין משהו שקשה מדי בשביל שיהיה לי ילד. קשה זה דבר יחסי. מה שנראה קשה בהתחלה - הופך לפשוט וקל כשיש יותר ידע ויותר נסיון. בתחילת הטיפולים הכל נראה לי מסובך ומפחיד להפליא. היום החלק הנפשי הוא הקשה לי יותר מכל הבדיקות והטיפולים למיניהם. אל תתביישי לשאול כאן או את הרופא שלך כל שאלה שעולה על דעתך. ידע הוא כוח (במיוחד בהתחלת הטיפולים). שיהיה בהצלחה, ולא לפחד כלל. אנחנו איתך. יעל

נוג

New member
לאיריס

הי, אני לא מכירה את הסיפור שלך אז קשה לי להתיחס, האם זה טיפול נוסף של IVF או טיפול פוריות אחר. אני יודעת על עצמי שאעשה הכל כדי להחזיק חבילה קטנה וחמה. נוג

iris2210

New member
טיפול נוסף

טיפול נוסף של פוריות - ובקרוב הזרעה. בינתיים מקבלת אאיקלומין ואצטרך גם זריקת כוריגון. בינתיים לא IVF

עמית@

New member
אני לא מכירה אבל איריס- בבקשה לשרשר

ז"א לכתוב תגובה להודעה קיימת (ויש לך כזו היום) זה יקפיץ אותה למעלה וכולן יראו, מקווה שיענו לך

יש לנו פרופ´ יוסף לסינג כאן ../images/Emo41.gif

באיכילוב, הוא מנהל מח´ לדעתי... אולי זה אותו אחד? (זה לא שם כ ז ה נפוץ)

iris2210

New member
פרופ´ יוסף לסינג

האם את מכירה מישהי שעברה אצלו טיפולים. האם הוא רופא טוב?

למעלה