טיפול ע''י צבא

inkognito1

New member
טיפול ע''י צבא

האם מישהו מכיר את טיפול שעושים ע''י צבא?

spidergirl

New member
כן

והוא דווקא לגמרי לא רע עזר לי המון, אם רק היה לי שכל לתרגל

spidergirl

New member
טוב אז ככה

זה טיפול קבוצתי. עובדים על טכניקות, שמצאתי מועילות. מסגרת של פעם בשבוע, מתרגלים בבית. היחידה חייבת לתת לך לצאת לזה, זה בתל השומר. עוד פרטים, שאלות ספציפיות?

inkognito1

New member
שאלה נוספת

אבל פעם בשבוע זה לדעתי מעט מאוד?. איזה סוג של טכניקות יש שם? איך יכולה לעזור פגישה רק בשבוע?

spidergirl

New member
גם עכשיו

כשאני בטיפול פרטי, זה רק פעם בשבוע וזה עוזר, כך שזה לא חפיפניקיות של הצבא. איך זה יכול לעזור?

spidergirl

New member
עפה לי ההודעה הקודמת באמצע

התרגול הוא זה שמשפר את השטף.

shuky63

New member
לא עברתי טיפול בצבא.בזמני לא היתה

מודעות לכך ולא יודע אם היה טיפול אז במסגרת הצבא. עם זאת פגשתי את קלינאי התקשורת אבי עובדיה שמטפל בחילים והתרשמתי ממנו לטובה(סליחה רוני).הבנתי שהטיפול בקבוצה ומשלב טכניקה,תמיכה קבוצתית ועבודה על בטחון עצמי.בכלל לא יכול להזיק במיוחד שזה נעשה על חשבון השרות הצבאי.

gali90

New member
ממליצה..

אני בתקופת הצבא פניתי למכון הרעש - שמיעה בדיבור בתה"ש. עשו לי איבחון קצר ושילבו אותי בקבוצה חדשה שנפתחה.. הקבוצה מאוד עזרה לי והיוותה עבורי (פעם ראשונה בחיי) מקום מפגש עם מגמגמים. לא כ"כ הצלחתי להפנים את הטכניקות ובעצם מה שממש עזר לי - זה השיחות בין המגמגמים..- השיתוף והדוגמאות שכ"כ הזכירו לי את עצמי ! לדעתי ממש חבל - לא ללכת על זה - מה יש כבר בעצם להפסיד??? הטיפול זכור לי כאחד הזכרונות הנעימים שלי מתק' הצבא..

למעלה