טיפול עם זרע מוקפא?

מצב
הנושא נעול.

אםל2

New member
טיפול עם זרע מוקפא?

טיפול עם זרע מוקפא?
הבעל שלי נוסע לחו"ל במסגרת עבודתו בתכיפות מאוד גבוהה. ומהחודש הבא הנסיעות הולכות להיות יותר ויותר תכופות, מה שיקשה מאוד על הטיפולים, אם וכאשר נחזור אליהם. ומכיוון שתזמון השאיבה הוא די בעייתי, והתראה של 2-3 ימים לא מספיקה ועלולה לפגוע בעבודה (מה לעשות, הוא קשור גם ללו"ז של אנשים אחרים בחו"ל), תהיתי אם יש אפשרות להקפיא זרע למקרה שהוא לא יהיה בארץ ביום השאיבה. יש לדעתכן אפשרות לעשות טיפול עם זרע קפוא?

הבן השני שלי מזרע קפוא

טיפול עם זרע מוקפא?
הבעל שלי נוסע לחו"ל במסגרת עבודתו בתכיפות מאוד גבוהה. ומהחודש הבא הנסיעות הולכות להיות יותר ויותר תכופות, מה שיקשה מאוד על הטיפולים, אם וכאשר נחזור אליהם. ומכיוון שתזמון השאיבה הוא די בעייתי, והתראה של 2-3 ימים לא מספיקה ועלולה לפגוע בעבודה (מה לעשות, הוא קשור גם ללו"ז של אנשים אחרים בחו"ל), תהיתי אם יש אפשרות להקפיא זרע למקרה שהוא לא יהיה בארץ ביום השאיבה. יש לדעתכן אפשרות לעשות טיפול עם זרע קפוא?
הבן השני שלי מזרע קפוא
בגלל סיבה דומה לשלך. בעלי נסע לכנס בדיוק בזמן הטיפול ולכן הקפאנו את הזרע (בהשרון זה עלה 500 ש"ח) ולשמחתי הצלחנו !!!

Mרוצה

New member
אין שום בעייה להקפיא זרע ולהשתמש בו

טיפול עם זרע מוקפא?
אין שום בעייה להקפיא זרע ולהשתמש בו
להפרייה. בזמנו עמדתי בפני מצב דומה לשלך ובררתי את זה. כמובן שכמו בכל הקפאה צריך לקחת בחשבון שיש ירידה מסויימת באיכות.אגב, נדמה לי אפילו שבאסותא לא גובים עבור זה תשלום נוסף. מתי אתם מתחילים טיפול? שיהיה בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה