טיפול עם רופאים

roi251

New member
טיפול עם רופאים

שלום האם קיים מקום שבו כבדי ראייה ועיוורים יכולה לעשות ספורט בחינים או במחיזר זול? האם יש מקום שאם אדם כבדי ראייה או עיוור צריך רופא של רפואה סינית או רפואה אלנטרנטבית יכול לבוא.? תודה

amitk80

New member
מכון הכושר של אוניברסיטת חיפה

הוא חינם למי שנושא תעודת עיוור.

roi251

New member
שאלה נוספת

חוץ מה יש עוד מקום לכושר? מה בקשר לרפואה אלנטרנטיבת? יש לי בעיה גודלה לומד הנדסאי תוכנה יש לי מבחן ואין חומר בכמה מקצועות המכללה לא מוכנה לעוזר? סיסיסטיקה ,אלקטרוניקה ,אלגברה לינראית

SBS10

New member
מכון כושר ורפואה אלטרנטיבית

היי רועי,ק אני מציעה שתשאל על מכון כושר בעיר מגוריך במועדון המקומי לעיוורים וכבדי ראיה (אם יש). נידמה לי שיש איזה שהוא חוג התעמלות לעיוורים במועדון בהרצליה. אני יכולה לבדוק. לא ידוע לי על מקום שנותן טיפולים אלטרנטיבים לעיוורים במחירים מוזלים, אבל אפשר לבדוק בקופת חולים. בלאומית נותנים נידמה לי 12 טיפולים בשנה. אם תרצה מטפלת ממש טובה במחיר מלא אני יכולה להמליץ על מישהי. בהצלחה!

לי 86

New member
שתי אופציות

בבית חינוך עיוורים בירושלים יש בריכה מקורה וחדר כושר ללא תשלום לנושאי תעודת עיוור, אתה מציג תעודת עיוור בכניסה וזהו. דבר נוסף אפשר לברר בחדרי כושר במקום מגוריך אם יש הנחה לבעלי תעודת עיוור..... בקשר לטיפולים אלטרנטיבים , לקופות החולים יש מכוני רפואה משלימה במחירים מוזלים, חצי מחיר ממה שנהוג לשלם במידה ויש לך כרטיס מושלם.... אז שווה לברר עם הקופה שלך בהצלחה.

למעלה