טיפול פוריות ראשון

iris2210

New member
טיפול פוריות ראשון

עברתי בשבוע האחרון הזרעה ראשונה. יש לי בעיה של שחלות פליסטיות מה הסיכוי להיריון מהזרעה ראשונה אני מקווה שהטיפולים שנעבור יעזרו לי להכנס להריון

מרב.

New member
איריס

תמיד יש סיכוי, תמיד צריך להאמין. שחלות פוליציסטיות בד"כ אינן מהוות בעיה קשה, וברגע שעוקפים אותה, על ידי מתן הורמונים משרי ביוץ, ומבצעים הזרעה, שמקלה על הזרע להגיע לביצית- נותנים סיכוי גדול. מאחלת לך לעבור טסט ראשון
שתהיה שבת שלום, מרב

dahrma

New member
בהצלחה! ../images/Emo23.gif

איריס יקרה! תמיד יש סיכוי! מחזיקה לך אצבעות ומקווה בשבילך לעבור את החגים בהריון. דארמה.

היי איריס

אני מניחה שהסיכוי בהזרעה ראשונה זהה לסיכוי בכל הזרעה אחרת (לפחות לא יותר קטן!) ובכל אופן מאחלת לך המון בהצלחה...

נועם@בת

New member
שבוע טוב איריס ../images/Emo13.gif

אם הבעיה היחידה היא שחלות פוליציסטיות, והזרע תקין- הסיכוי בהזרעה גבוה יותר מאשר ב"סתם" לעשות אהבה. זאת בתנאי שאכן הושג ביוץ. כלומר שבאולטרסאונד נצפה זקיק מוביל בגודל הנכון, ובייצת (לרוב גורמים לביוץ בעזרת כוריגון). נקווה שכל הנ"ל אכן הושג, ושתהרי עכשיו ובדיעבד
שנה טובה ו
נועם

iris2210

New member
תודה רבה

תודה רבה על כל העידוד שלכן ושנתחיל את השנה החדשה עם חדשות טובות בעוד שבועיים אניצריכה לעשות בדיקת הירון ואז נראה מה הלאה איריס

יפעתי&

New member
איריס - תמיד יש סיכוי ../images/Emo50.gif

שתהיה לך שנה טובה מבורכת ופוריה

yaelhul

New member
כולנו מקוות מהטיפולים יעזרו לנו

להיכנס להריון יקירה. אם לא היינו מאמינות בכך (ורואות יום יום הוכחות להצלחה), לא היינו עומדות בזה. מדברי הרופאים שלי הסיכויים לכל הזרעה הם כ- 24%. אני מקווה שתיכנסי להריון כבר עכשיו ולא תעשי חישובים סטטיסטיים. בהצלחה ושנה טובה. יעל.

iris2210

New member
הטיפול הראשון לא עזר

אני לא בהריון די מבואסת לא חשבתי שבטיפול הראשון יעזור לנו. אנחנו צריכים לקבוע תור במרפאה אך הם לא עובדים ימי חג ולא ימי שישי ולכן לא נוכל לקבוע תור מחודש וזה מבאס נצטרך לחכות עד הפעם הבאה. קרה לכם גם לפחות היו צריכים לעבוד בימי שישי.

למעלה