טיפול פוריות

iris2210

New member
טיפול פוריות

עברנו טיפול ראשון אך בפעם הראשונה זה לא הצליח אנחנו מחכים לפעם הבאה כי בגלל החגים פספסנו להתחיל טיפול נוסף וגם הרופאים לא עבדו בחגים מישהי מהכותבות מכירה את יעל גונן בעפולה

נוג

New member
אני לא בטוחה אבל

בלין בחיפה יש רופאה בשם יעל גונן עם זאת היא היא נחשבת לרופאה טובה. היא מאוד אנושית ומסבירה ומרגיעה. שיהיה
נוג

עינתפ

New member
אני מכירה וישנה עוד מישהי בפורום

סליחה שלא זוכרת את שמה שהייתה מטופלת שלה בעפולה. אומנם אני מכירה אותה משני טיפולים אבל לא בעפולה. במרכז חורב שם בזמנו היא הייתה מנהלת היחידה. אישה מדהימה, רופאה נפלאה אנושית. ידוע לי שבעפולה היא לא עושה טיפולי IVF אלא רק הזרעות נכון? שיהיה לך בהצלחה ואת בידים טובות.

dahrma

New member
איריס יקרה

שלום איריס! אני מטופלת של ד"ר גונן בבית חולים העמק בעפולה. אני אישית מאוד אוהבת אותה - היא בן אדם מקסים, מקצועית ולא מחליקה גם על הפרטים הקטנים. מה שכיף אצלה שהיא באמת מקשיבה לך ולא כמו כל הרופאים והאחיות ששואלות אותי כל חודש מחדש במה אני עובדת ואיפה. בעפולה היא עושה רק הזרעות ולא IVF . חשבנו לעבור ולעשות אצלה IVF באלישע אבל זה חצי פרטי (3000 ש"ח לטיפול) ואין לנו כסף לזה (מי יודע כמה טיפולים נצטרך) כך שכנראה נעזוב אותה אחרי ההזרעה הבאה.נמשיך עם ד"ר ג´יסילביץ בעפולה שגם עליו שמעתי רק דברים טובים. שיהיה לך המון בהצלחה והכי חשוב: הריון ומ ה ר !!! דארמה

iris2210

New member
תודה רבה

תודה רבה על האינפורמציה אני גם מכירה את ד"ר גסלביץ וגם אני שמעתי רק טובות עליו תהיו בידיים טובות תודה על העידוד היום אני קצת בדיכי שאני לא יודעת מה יהיה אם לא נצליח נכנסתי למרה שחורה

למעלה