טיפול פסיכולוגי

טיפול פסיכולוגי

מאז שהתגייסתי אני רק רואה שמצבי הנפשי מתדרדר מיום ליום. אני לא מסוגלת ליצור קשרים עם אנשים, אני בוחרת להתנתק מקשרים (מעטים מאד) קודמים שהיו לי (זה מגיע עד כדי ניתוק טלפון), אני לא מסוגלת לפתח שיחות חולין ואני מרגישה תחושת ריקנות ושיעמום כרונית מהרגע שאני קמה עד לרגע המיוחל שאני הולכת לישון. אני לא מעוניינת לקבל טיפול ע"י קב"ן בצבא מכיוון שאין לי שום רצון שכל העולם ידע על זה (והוא ידע). יש לי עוד 4 חודשים לשירות ואני שואלת בעצם מאיפה מתחילים בכל מה שקשור לטיפול. ברגע שאני יוצאת מהצבא אני חייבת לעצמי טיפול. אין דרך אחרת. זה או זה או שאני ארקב בחדר שלי, לבד. וזה מה שקרה במשך 9 חודשים עד הגיוס. תודה.

kaban

New member
טיפול

חשוב שתדעי כי המפתח לתחילת טיפול הוא הרצון בשינוי ואני מתרשם מדברייך כי את רוצה עזרה איני יודע מהיכן הרושם שאם תהיי בטיפול בצבא כל העולם ידע, לי היו מטופלים רבים במהלך השירות והעולם לא ידע, חלק מהם היו בשלב של לקראת שחרור ושרצו להתחיל לקבל עזרה או לטעום טיפול מהו בטרם יחפשו אותו מחוץ לצבא, מצד שני 4 חודשים אינם זמן מספיק לטיפול ולכן אולי חשוב כי תתחילי טיפול לא בצבא כדי שתוכלי להמשיך עם אותו מטפל, את לא חיבת לחכות עד שתשתחררי ואת יכולה להתחיל לחפש מטפל ואפילו להתחיל טיפול כבר בימים אלו, אמנם בעיקרון יש לקבל אישור מהצבא על כך אבל - מי ידע - עדיף שתתחילי טיפול. בחירת מטפל זה לא עניים פשוט ויש כאלו שעוברים יותר ממטפל אחד על שהם מוצאים את מי שאיתו אפשר להיות בקשר טיפולי, חשוב שתדעי כי אם את נמצאת בטיפול ומרגישה שאינך יכולה להמשיך עם מטפל מסוייפ א]פשר לנסות עוד, אבל שלא תחשבי שאם אחד לא עוזר אז אולי לא כדאי להיות בטיפול א ב ל - זכרי, טיפול לא תמיד עןזר ובוודאי ךא בזמן קצר, אין פתרונות קסם ואל תעזבי מטפל רק כי אחרי 2 3 חודשים אין שינוי איך מוצאים מטפל - לעיתים שומעים מחברים, לעיתים פשוט פותחים ד]י זהב ולפעמים פונים לקופת חולים, גם לכך אין מתכון אני לא נוהג לכתוב נאומים, אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות

למעלה