טיפול רוחני בבית או רב לפני חזרה

טיפול רוחני בבית או רב לפני חזרה

טיפול רוחני בבית או רב לפני חזרה הביתה -------------------------------------- חברה שלי משתחררת מבית החולים ביום רביעי משפחתה לא רוצים שהיא תחזור לגור בביתה לפני טיפול בבית מבחינה רוחנית מאז שהיא גרה שם אז כבר 3 פעמים חזר לה הסרטן ועוד דברים רעים קרו בבנין בו היא גרה לפני 3 שבועות היא יצאה לבית החולים והמצב רוח שלה השתפר (מחוץ לבית) אני חושבת בדיוק כמו משפחתה שמשהוא צריך לעשות , אפילו אם זה רק כהרגשה טובה הם חשבו להביא רב וגם מומחית בפנג שוי האם יש לכם רעיונות? מכירים רב שעוסק בזה וכו.. ? בבקשה ..

תמר 26

New member
אולי בדיקת מזוזות ...../images/Emo82.gif

אני לא יודעת מה הרקע הרוחני של החברה שלך, אני רק אומרת לך מה אני הייתי עושה (עשיתי). מוסרים את המזוזות לסופר סת"ם, שבודק אותם. הבדיקה עצמה לא יקרה. (אצלנו עלה בין 15-30 ש"ח בדיקה למזוזה) מה שיקר זו קניית מזוזה חדשה אם יש מזוזה פסולה. ביהדות מאמינים שהמזוזה היא שמירה על הבית ויושביו, ובאופן רוטיני בלי קשר למחלה או לצרות אחרות, צריך לבדוק אותם פעמיים ב- 7 שנים.
וברמה הנפשית הייתי בודקת מה מסמל בשבילה הבית? מה היא מצפה מבית? מה מפריע לה בבית שלה? (ולא מדובר על קירות) מה היה מקנה לה תחושה של ביטחון בבית? האם אפשר לשנות משהו בבית שלה שתרגיש בו יותר בטוחה ומוגנת?
יש אנשים שאומרים ביתי הוא מבצרי, ואז כשיש אצלם פריצה לבית כל תחושת הביטחון מתערערת, זה מזכיר לי את התחושה שמרגישים כששומעים על סרטן, האם היא מרגישה שהכל פרוץ? וכו'... אולי יש קשר בין הדברים? (מכירה את השיר של נעמי שמר ולס להגנת הצומח?
"רק עלי עוד לא שמו שלט מסביב אין לי כל גדר..."
)אולי טיפול בדמיון מודרך או היפנוזה יועיל לה למקד את המקום הפרוץ? ואולי היא מרגישה יותר טוב בביה"ח בגלל ששם היא מרגישה שמטפלים בה, ולכן היא מרגישה שם יותר מוגנת? מטופלת? או ששם מותר לה להיות חלשה? ונזקקת? ואילו בבית מצפים ממנה לתפקד בצורה אופטימלית...לפעמים זו ציפיה פנימית ודרישה עצמית...מי יש לה בבית? האם יש לה עזרה? וכו' כמה שאלות שאולי יעזרו להבין איפה הבעיה. מאחלת המון בריאות ו

תמר תודה ../images/Emo24.gif

בטח הרב יבדוק את המזוזות ואני מתפללת שהיא תסכים ללכת לטיפול בדמיון מודרך או כל רפואה אלטרנטיבית אחרת שתגרום לה לעשות שינוי מבפנים

אולי טיהור אנרגטי

בפנג שואי מאמינים שאנרגיות לא טובות בבית נשארות ויכולות להשפיע על מהלך החיים בבית. בכללי אפשר לעשות טיהור על ידי צלצול בפעמונים ומעבר עם נר לאורך קירות הבית, מאחורי רהיטים ותמונות וכל פריט אחר שניתן להזיז. ניקוי של ארונות, זריקה של חפצים ישנים ויש עוד דברים שאפשר לעשות. אם זה נשמע לך מתאים אז אולי בפורום פנג שואי יוכלו לתת לך הדרכה מדוייקת יותר או אולי להפנות אותך למי שעוסק בזה באופן מקצועי. גלי

למעלה