טיפול רפואי במילואים...

• פותח הנושא lilo
  • פורסם בתאריך

lilo

New member
טיפול רפואי במילואים...

קבעתי לפני כשלושה שבועות תור לטיפול רפואי אצל רופא מומחה.... התור הוא לסוף החודש... היום קיבלתי צו חריג לשבוע הבא... האם הצבא מחוייב לשחרר אותי לטיםפול רפואי שניקבע לפני קבלת הצו (להזיז את התור זה רק לעוד חודש)? מה קורה כללית עם טיפולים רפואיים כמו פיזיוטרפיה או בדיקה רפואית אחרת? האם אני צריכה להביא איזשהו מכתב מרופא המשפחה על הטיפול? המון תודה... (אגב, אני בת... )

שאלה לי אלייך...

כשאת אומרת צו חריג, את מתכוונת לצו 8 או משהו כזה, או פשוט צו רגיל שנוספה אליו הערה האומרת שהוא חריג בגלל בעיית חוקיות? תסתכלי שוב בצו, יש שם מקום להערות. אם בהערות הנ"ל רשום שגיוסך מותנה בחתימתך על טופס הסכמה לחריגי קריאה, זאת אומרת שאת לא מחוייבת להגיע למילואים וכל מה שאת צריכה לעשות זה להגיד להם שאת לא יכולה. אם את בכל זאת רוצה להגיע ולא רוצה לפספס את התור, את יכולה פשוט להתנדב לתאריכים מסויימים מתוך המילואים - בלי התאריך של הפגישה (כדי שגם לא תתקעי בפקקים או משהו כזה אם ישחררו אותך מוקדם). תרגישי טוב.... וונדי.

יש לדאוג לכך

שתשלימי את כל הטיפול הרפואי הנדרש: הפניה לרופא מומחה יש לעשות בזמן (קשה להחליף את התור ולפעמים הזמן הוא חשוב). פיזיותרפיה- יש לבצע לפי התכנית. יש להביא לרופא היחידה את כל המסמכים הנדרשים. יכול להיות שיש מקום גם לשקול דחיה של השמ"ם, הכל על פי הנתונים.

למעלה