טיפול רשלני ומזיק מיצד הרשויות

יאירי5

New member
טיפול רשלני ומזיק מיצד הרשויות

שלום: אתן רקע כללי ולאחר מכן מס' שאלות. לבני היה גידול בראשו, עבר ניתוחים רבים,כימותרפיה הקרנות.והמון טראומות. כרגע הילד נכה ולומד בחינוך מיוחד.רופה שיקומי קבע שהילד חייב להיות עם סייעת צמודה לכל שעות הלימודים. ברשות תחילה סרבו לתת סייעת וראש המועצה אמר שאנו צריכים להיתחשב בהם ולשלוח את הילד למיסגרת פחות מתאימה לילד ויוכל להיות בלי סייעת. (אחראי על החינוך אמר שהוא לא נותן אפילו שעה אחת, ביקשתי ממנו בכתב ולא הסכים. )ושנישלח את הילד למיסגרת שהם רוצים (גם במיסגרות שהם רצו לשלוח דרשו סייעת צמודה לילד לכל שעות הלימודים). נתנו בסוף סייעת 30 שעות. ממשרד החינוך מהרשות כלום.הילד הולך ללמוד 5 ימים ויום שישי נישאר בבית כי אן סייעת. כמו כן הפכו את הסייעת שלו למלווה של כל ההסעה, הילד עולה ריאשון אוספים עוד ילדים נוסעים לעוד בית ספר מורידים ילדים ולאחר מיכן נוסעים לבית הספר של הילד שזה לוקח שעה, שעה ורבע. הילד מוטרף בהסעה היתחיל לעשות צרכים על עצמו הקאות, פרכוסים לא ישן בלילה מפחד וכ' הסייעת והנהג אמרו לנו מה קורה והחלטנו לקחת את הילד אנו כדי לא ליגמור את הילד ואכן הילד נסע איתי ועם הסייעת והיה יותר רגוע. שדיווחתי לחינוך ברשות אמרו לי שהסייעת צריכה להיות בהסעה של המועצה ואסור לה להיות ברכב הפרטי שלי (כך חוסכים מלווה)הודעתי שהילד לא נוסע לבית הספר והוא נישאר בבית אבל ביקשו מהסייעת להמשיך ללוות את ההסעה .היסברתי לאחראי החינוך יחד עם הסייעת מה קורה .אמר שהילד צריך להיתרגל ואנו צריכים לתת לזה זמן, בערך חודש. אמרתי שאני לא מוכן לסכן את הילד ואני מוכן לקחת אותו עם המלווה ברכב הפרטי . להסעה הוא לא עולה ומה שצריך לקחת רבע שעה 18 דקות לא יכל להיות שעה ,שעה ועשרים. הילד נשאר בבית כ3 שבועות.עד שהיה אישור שהסייעת תבוא איתנו. (בזמן הזה יכלו למצוא פיתרון אחר) עכשיו אני מסיע את הילד אני לא יכל ללכת לעבוד גם אשתי לא עובדת . שאלתי במשרד החנוך ונאמר לי שיש חריגים אבל הם עובדים מול רשויות ולא מול יחידים. הילד עבר המון טראומות קשות (ראה את המוות יותר מידי פעמים).וראש החינוך ברשות יודע את זה גם קיבל מיכתב מרופא על מצבו . אני כבר לא יכול להסיע את הילד (יש לנו המון הוצאות ושננו לא עובדים) מבקש מה ניתן כדי שהילד יקבל את זכותו האלמנטרית.

brum

New member
מציעה לך לפנות לארגון "בזכות"

יש שם עורכי דין שעושים עבודת קודש (ובחינם) על מנת לעמוד מנגד רמיסת הרשויות במקרים האלה - מדברת מנסיון

למעלה