טיפול שלוש - או שלא?

Fire Wolf

New member
טיפול שלוש - או שלא?

ביום רביעי התאשפזתי כמתוכנן לקבלת טיפול ציטוקסאן למחרת. הכול התקדם כרגיל (אפילו קיבלתי חדר לבד), עשו לי בדיקות דם בבוקר נתנו לי את טיפול המתיל-פרדניזולון ואחריו הקיטריל ובאו לתת לי את הציטוקסאן רק שפתאום יש לי חום של 38 ! איך ??? מאיפה?? הרגשתי דווקא מצויין (עד כמה שאפשר....חחחח). בקיצר הרופאה שלחה אותי הביתה ללא הטיפול ושאשגיח על עצמי עד יום ראשון בנוגע לחום שלי. חום לא היה לי עד עכשיו -תודה לאל כי בכול מקרה קיבלתי 200 מ"ג של סטרואידים. אבל פיתחתי דלקת בסינוסים - סינוסיטיס. נזלת מעצבנת ושיעול. טוב שהרופאה שלי החליטה לא לתת לי אחרת איפה הייתי עכשיו??? חצי מתה בטח כי הזיהום הזה התבשל לו בשקט בשקט. אז מחר אני הולכת לרופא משפחה שלי שיתן לי מרשם לאנטיביוטיקה לסינוסים שלי ואראה אם הקופה תסכים לתת לי טופס 17 לאישפוז יום במחלקה לקבלת הטיפול כך שעוד שבוע לא אצתרך להתאשפז שוב. בלהה. דונה

ל3

New member
דונה מתוקה

אוף, איזה צרות את עושה לנו ילדה- לא מרשה! ועכשו ברצינות, באמת טוב שהרופאה הייתה ערנית שהרי טיפול שכזה הוא בגדר רעל למערכת החיסון שלנו ואם את כבר במצב של מחלה בה מערכת החיסון צריכה לפעול לא כדאי לשתק אותה. אני מקווה שתרגישי טוב במהרה. סינוסים זה אכן כואב, מנסיון מר... שולחת לך חיבוק גדול להחלמה שירי

gaia20

New member
דונהההההה../images/Emo140.gif

בהחלט יש לך מזל ששמו לב שיש לך חום יפה לך, "זכית" לא לעשות את הטיפול, טוב...אולי לא לא לעשות אבל קבלת דחייה....אני במקומך היתי שמחה על זה
לא הבנתי משהו אחד- קבלת בכוטה של סטרואידים...כי היה לך חום? לא שמעו על אקמול? אדוויל?....לא הבנתי למה לדחוף סטרואידים במקרה של חום... בכל מקרה, אני מקווה שירד מהר החום, והדלקת בסינוסים תמצא לה מהר מהר קורבן אחר
תרגישי טוב ותבואי לעדכן מה קורה איתך.

תרגישי טוב דונה ../images/Emo140.gif

את באמת עושה הרבה בלגן. מתי יהיו לך חדשות טובות?
החלמה מהירה תרגישי טוב
ואכן, תבואי לעדכן אותנו עם חדשות טובות יותר

למעלה