טיפול שפשפות בגבס

1הירוקה

New member
טיפול שפשפות בגבס

שלום לכולם , לא הייתי בפורום הרבה זמן אני עם תינו קטן וקשה להגיע למחשב יש לנו פרחיה מהגבס במקום שהגבס מסתיים , היינו בהפוגה של יומיים ועכשיו שוב גובסנו ועדיין יש פריחה בסוף הגבס אבל ככה שאפשר למרוח שם איזה קרם .. מישהי נתקלה בתופעה יש איזה משחה שעוזרת ?? בי וסופש נעים

פנאטן, הכי טוב.

כן, גם לטל זה היה. העור שלהם רגיש מאוד וזה קצת משפשף כשהם מזיזים את הרגל. שימי פנאטן או עדינול. שתיהן טובות מאוד. גם סתם ג'ל אלוורה יכול מאוד לעזור. לא לדאוג. דווחי אם זה עזר.

1הירוקה

New member
תודה על התגובה המהירה

תודה לכולכן אכן אני מורחת כבר שבוע פנאטן ועדיין אין שיפור ממשי , אני שמה לב שבגלל שהגבס ר בצד אחד כל פעם שמרימים את הרגל בהחתלה זה קצת כואב לו וצריך לשים לב להרים דווקא את הרגל המגובסת שממש כבדה נתקלתם בתופעה סופש מהנה ...

קודם כל...

בפעם הבא שיגבסו אותו, תבקשי שישאירו מרווח גדול יותר למעלה. זה לא משנה כהוא זה לעניין הק"פ שנמצא למטה, בכף הרגל, אז פשוט שישאירו יותר "אוויר" למעלה. זה מוכר לי. נסי באמת גם אלוורה, או פניסיטיל ג'ל, אבל לגבי הפניסטיל, תשאלי את רופא/ת הילדים ליתר ביטחון. לא כולם אוהבים לתת את זה למרות שזה ממש להרגעת פריחות וכוויות. אני ניסיתי פעם וזה עזר מאוד מאוד. בהצלחה, ותדווחי. יעל

../images/Emo42.gifבוקר טוב לירוקה

מה שלומכם, באמת המון זמן לא היית פה... ראיתי את ההודעה קצת מאוחר...אבל אני מקווה שיש שיפור בפריחה, מה שהמליצו הבנות זה באמת משהו משהו אנחנו נתקלנו בתופעה אבל זה היה בקיץ, אז העברנו סמרטוט רטוב לא רטוב מידי כדי לא להרוס, לא בדיוק סמרטוט אבל חיתול טטרה או משהו כזה וייבשנו טוב טוב. תרגישו טוב אורית

למעלה