טיפול תרופתי או הומופאטי

שמעון36

New member
טיפול תרופתי או הומופאטי

שלום לכולם! הנטייה של בני לרוץ כל היום ובמהירות שקשה לתאר אותה, במידה ולא מונעים זאת ממנו,הילד לא מרוכז והריצה חזקה ממנו כך שההתקדמות שלו איטית מהמשוער .הרופאה של הילד המליצה על טיפול תרופתי שאת שם התרופה איני זוכר בדיוק ,היות ואני ואישתי אמרנו שנשקול זאת . שאלתי איזה טיפול מניסיונכם יעיל יותר (אני יודע שכל אחד מגיב אחרת )אנו היום בדילמה כפי שהיינו בתחילת הדרך באיזה שיטת טיפול לטפל בילד גרינשפיין או ABA . אנא עזרתכם.

השיטה האולטימטיבית !

שמעון שלום. מתוך נסיון שלי, ושיחות רבות עם הורים לילדים אחרים אני יכולה לומר לך כי אין שיטה אחת. העצה הטובה ביותר שאוכל לתת לך לדרך... צאת ולמד את מהות השיטות השונות ורק מתוך הידע שלך מחד, וההכרות העמוקה שלך עם הבן שלך ומאידך, תוכל לבנות לו את אופי הטיפול הטוב ביותר שמתאים רק לו ולא לילד אחר. אני מאמינה בשילוב השיטות השונות במינון המתאים לפי הילד ואופיו ולא ללכת לפי חוקיה של שיטה אחת בלבד, משום שהמענה השלם נמצא בכולם! סמוך על מה שאתה מרגיש ביחס לבן שלך ואל תעביר אחריות לאף אחד אחר, כי אתה מכיר אותו טוב יותר מכולם (אתה ואישתך!!!) המון כח והצלחה

טיפול הומאופתי

שלום אני הומאופתית ומכאן שתשובתי תהיה בעד הטיפול הזה ואתן לך את כל הנימוקים שיש לי בעד (וגם נגד). 1. הטיפול ההומאופתי יכול "ללכת" במקביל לכל שיטה טיפולית או תרופתית. אם כי בהחלט עדיף לטפל בילד שאינו נוטל תרופות. 2. הטיפול ההומאופתי זול ממרבית השיטות האחרות, לכן תמיד כדאי להתחיל איתו או להוסיף אותו. 3. הטיפול הזה קל לביצוע-התרופה ניתנת במים או בצורת סוכריות מתוקות. לא דורש אנשי מקצוע צמודים וכד'. 4. הטיפול אם ניתן ע"י הומאופת שמלווה את הטיפול איננו מסוכן וללא "תופעות לואי". 5. יש מקרים רבים של שיפור משמעותי תוך זמן קצר. (יש גם מקרים תקועים...) 6. הידע לגבי פעולתן של התרופות הקונבנציונאליות לוקה בחסר ופעמים רבות התרופות הללו ניתנות תוך ניסוי וטעיה. התגובות שאני ראיתי ב"ניסויים" הללו היו מפחידות. אף פעם לא ראיתי תגובות קשות בטיפול ההומאופתי. (ולמרות זאת ראיתי הורים שהעדיפו ניסיונות בתרופות קונבנציונאליות על פני טיפול הומאופתי עדין) ולמה לא? 1. למי שלא "מאמין" זה נשמע כמו בבא סאלי ואז יש התנגדות ונשירה מהירה מהטיפול, אז חבל להתחיל. 2. יש טיפולים שהתרופה לא מתאימה וצריך להחליפה. זה דורש סבלנות ואורך רוח. (בד"כ כשבאים לטיפול נורא רוצים תוצאות מהר) 3. לפעמים (לא תמיד!!!!) יש החמרה קלה בתחילת הדרך, בד"כ זה סימן טוב, אבל יש הורים שנבהלים. 4. התרופות הקונבנציונאליות עובדות יותר חזק ויותר מהר (לטוב ולרע). אשמח לתת מידע נוסף לכל מי שמעונין. עירית פרידמן-הומאופתית קלאסית

אבא של 1

New member
תשובה לשמעון

שמעון שלום, קראתי על הדילמה שלכם אוכל לומר לך שאין שיטה אחת שניתן לומר על שיטת טיפול שהיא הכי טובה.ומי שיאמר שהשיטה שלו הבי טובה הוא משטה לדעתי באם לילד יש יכולת ופוטנציאל כל שיטה טובה עבורו והוא יתקדם בה אוכל לומר לך שבני בשנה שעברה היה בגן בשיטת גרינשפיין והוא התקדם מאד,אך לא אוכל לומר לך באם היה מופל בשיטה אחרת מה היה מצבו עליכם להחליט בעצמכם ואני יודע שזה לא קל להחליט הייתי מייעץ להתייעץ עם הופאים של הילד ואז להחליט בכל מקרה אשמח לעזור במידה ותרצה את מס' הטלון שלי בהצלחה

למעלה