טיפול 10000

shandy

New member
טיפול 10000 ../images/Emo65.gif

אחרי שהחלטנו שהאפליה בין שמן לרזה היא לא במקום, למרות שחלקנו עוסקים בדיאטה מרבית חיינו, וחולם על תרופת פלא, שבלילה נרזה בין 5-15 ק"ג בבת אחד, נעבור לשלב הבא של שיפוצים כן...כן....הגדלת והקטנת חזה, שאיבת שומן, צלוליטיס, ניתוח החלקת קמטים, מילוי שפתיים, הרמת עפעפיים, ועוד כל מיני וריאציות. אז מה דעתינו על כך? האם אנחנו רוצות בכך, או שוב מושפעות מלחץ חברתי, מהפרסומות שהעולם שייך אך ורק לצעירים האם המחיר הכספי והגופני, אכן מצדיק זאת

siv30

New member
אני לא ../images/Emo122.gif

אני לא אוהבת לסבול מכאבים וחברות שעשו סיפרו שבשבועיים אחרי הניתוחים הן קיללו את היום שבו הן נולדו. אז אותי לא תמצאו על שולחן המנתחים למרות שעקרונית אין לי בעיה עם הנושא וביום שימצאו פתרון שלא יהיה כרוך בכאבים (גם לא אחרי שההרדמה פגה...) אני אשקול.

יונית א

New member
זה אוברול מנוע לטוטאל לוסט

לא טיפול 10.000. בגיל 10 חלמתי להיות נטולת נמשים בגיל 15 רציתי שיהיה לי חזה ולא דוגמית. בגיל 20 השתוקקתי לאף נורווגי קטנצ'יק וסולד. עם השנים התרגלתי לכל חלקיי החיצוניים ובסוף גם לפנימיים. חיה בשלום עם הכבד, טחול והמעיים הממולאים. אז אין לי שום כוונה לעשות תהליך של מתיחה-שאיבה-גיהוץ-עמילן-מעגילה וניקוי יבש. לא רק שלא אשלם עבור האופציה הזו בשקט... אפילו אם ישלמו לי- אין לי כוונה לממש אותה.

owolf10

New member
מחזקת

גם אני לא אתן לסכין מנתחים לגעת בי, אם אין מדובר פיקוח נפש. לא שאיבה, לא קיצוץ ולא קיצור. או שאני לוקחת את עצמי בידיים ועושה דיאטה (ירדתי 8.5 ק"ג), ספורט (אקווה ג'ים) או שכנראה הנושא לא מספיק חשוב לי. לסבול? מתוך יוזמה אישית? הגזמתם!

האם המחיר מצדיק?

חד משמעי לא!!! עוד אחת ממחלות הנפש הקולקטיביות של המין האנושי

siv30

New member
לא מחלת נפש אלא המרדף אחרי הנעורים.

יש שהאובססיה מעבירה אנשים על דעתם. לרוב זה לא קורה(למזלנו...)

siv30

New member
את התיחסת למצב קולקטיבי

אני התיחסתי למצב פרטני. יש כאלה שזו האובססיה שלהם והם אפילו יוצאים מדעתם בשביל להגשים אותה. אבל הרוב השפוי לא אובססיבי בנושא.

למה לא?

בכל מה שקשור לגוף, אני מעדיפה את הדרכים היותר בריאות, כמו להתאמן או לדאוג לתזונה מאוזת (התחלתי לאחרונה). אבל בגיל 40-45, מאוד יכול להיות שארצה ליישר את הקמטים. למה לי להשתנות, טוב לי כמו שאני עכשיו

שש שבע

New member
אני לא הייתי עושה

גם ככה עברתי ניתוחים רפואיים וגם קיסרי אחד, שאני אכנס מרצון לניתוח קוסמטי? למה? כדי להיראות יותר צעירה? למה? בעלי לא מזקין איתי? ובכלל אני חושבת שחזה קטן, אפשר להשתמש בחזיה מרופדת, חזה גדול זו ברכה, חזה ענקי שגורם כאבי גב, זה פתולוגי, לא ענין של אסטטיקה, וחוץ מזה, הרווחתי כל קמט שלי בכבוד (רק שעדין אין לי ממש קמטים, יש לי עור מעולה טפו, טפו..אבל אני בכ"ז לא נראית בת 20.) ולמה לשלם למישהו כסף כדי לקבל מחמאות על המראה. תתלבשי טוב, תאהבי את עצמך ותפרגני לעצמך, ותראי איך כל הקמטים יהפכו להיות משהו חביב.

בואי נראה..

חיים שלמים של רגשי נחיתות ומאות טיפולים פסיכולוגיים רק כדי לקבל את העובדה שלעולם לא תהיי מה שאת רוצה, או - ניתוח אחד וחיים שלמים של שלווה. ? כן, הייתי הולכת על אופציית הניתוח.

siv30

New member
המממ, הבעיה שהניתוח לא פותר את

הבעיות הנפשיות. לכן, לפני שמנתחים בדר"כ המנתח בודק את הרקע הנפשי לניתוח ואם נראה לו שהבעיה הנפשית דומיננטית וחורגת מגבולות " אני רוצה ציצים עומדים כי זה הפאן שלי" הניתוח לא יתקיים.

למעלה