טיפול DAN

טיפול DAN

שלום לכולם, אני חדשה פה ויש לי בן חמוד בן ארבע המאובחן כ PDD ברצוני לקבל מידע והדרכה לגבי פרוטוקל DAN אשמח לקבל אנפורמציה למי אוכל לפנות להתיעצות ולקבלת עזרה בטיפול תודה

Chaya Lottner

New member
DAN! – הסבר כללי להורה המתחיל

DAN! Defeat Autism Now – הסבר כללי להורה המתחיל מי שרוצה הסבר כללי, נא לשלוח אלי אי-מייל ל: [email protected] ולבקש את ההסבר חיה לטנר, MSc 02-991-8534 050-400-0601

JacobSk

New member
כ"כ אני ממליץ לך לקראו מאמרים של רז ותמי

שינית פרוטוקול DAN! זאת שיטה שמבוססת על עובדות תאוריות ותאוצעות פראקטיות של מיספר טראפיות נטורופטיות וגם תרופתיות .מומחי DAN! אומרים שסיבה להתפרצות של מגפה אוטיסתית באולם גורמת ממיסםר סיבות אקולוגיות , קומפיין חיסונים לא מבוקר נעון ותוצעה מכך פגיה במיספר מכרכות בגוף של ילד בשלב הכי משמעותי בהתפתחות של מערכת אצבים המרקזית.מערכות שנפגעות ראשנות מעיים מערכת דתוקסיקציה ומערכת חיסונית כתוצעה מפגיע הזאת נפגעת מערכת אצבים המרקזית.משמעות הרוב הטרעפיות להחזיר תיפקוד נחון למערוחות האלה ובדרך הזאת להחזיר תפקוד נחון למערחת אצבים המרקזית. טרעפיות הבסיסיות דיאטה דל גלוטן וכזאין וסויה ויטמינים ומינראלים זריקות מב12 וגלוטטיון כלציה -הורדת מטחות הכבדות טראפיות אנטיויראליות HBOT(חמצן בלחץ גבוה) LDN טיפול למערחת חיסונית(לתקן איזון T1\T2 ) ועוד ברור שבמסר אחת אאפשר לפרת הכל. אבל תתחילי לחפס באינטרנת או תפני בשאלות כאן. או תפני במסר בהצלחה

למעלה