טיפול ivfשני

jusi1

New member
טיפול ivfשני

היי בנות
האם מישהי עשתה פרוטוקול קצר עם דקפפטיל 0.1 במקביל למנופור (450)? אני מתחילה היום דקה וממחר דקה פלוס מנופור...
שאלה שלי איך הדקה? מזריקים כמו צטרוטייד?פעם שעברה היה לי צטרו ומנופור עבר חלק רק שלא אצלייח היו ביציות רייקות..
שאלה נוספת אתמול קיבלתי מחזור, היום יום שני לדימום והרופא ראה תוצאות של בדיקות דם אמר הורמונים קצת גבוהים (e יצא 660-/+ ופרוגסטרון 3,5( פעם שעברה היה נמוך הרבה יותר בהתחלה...
ולמרות זאת אמר טוב נצא לדרך וביום שישי שוב לבדיקה...
שאלה אם אני ביום שני לדימום אפשר להזריק איך זה ישפיעה ? מישהי עברה הליך כזה?
הפעם החששות יותר כבדות : ' (

זואילי

New member
עשיתי פרוטוקולים קצרים אבל שונים משלך

טוב שתמשיכי לעקוב אחרי ההורמונים בדם. אני תמיד בדקתי אחרי 3 ימים-גג 4 ימי הזרקות. לראות ששום דבר לא לשווא... לנו האנדואיות אין "פריבילגיה" של להתפטם "סתם" עם הורמונים.
לי אישית, כשהזרקתי סטימולציה בזמן ווסת - היה נורא ואיום.
כבר מהזריקה השנייה הייתי מתנפחת ומתחילה לגסוס מכאבים. אבל זו רק אני...

שיעבור בשלום ובהצלחה.

jusi1

New member
הסבב נכשל

אפשר לדעת איזה פרוטוקולים היו לך ואצל מי? האם הצלחת בסוף?
הסבב הזה לא הצלייח, ביום שישי שוב נבדקתי והפרוגסטרון קפץ ל17,5 ואסטרדיול ל 300 ואז אמר בואי ניראה עוד יומיים וביום ראשון היה 25 ואסטרדיול 400+, אמר לי לעצור את הסבב הזה ובשבוע הבא יבנה לי פרוטוקול חדש..בנתיים מחכה למחזר, מפחדת מהכאבים כי כבר החלו לי הכאבים בשונה מהפעפ ראשונה שלא סבלתי..וגם הלך חלק פרט לעובדה שהביציות היו ריקות...

זואילי

New member
כן.. ראיתי מה שכתבת

מצטערת לשמוע שהסבב נכשל.
אני טופלתי אצל פרופ' שיף בהתחלה ואח"כ אצל אליצור.
לא הריתי מעולם. אבל אני אמא. אימצתי את בתי לפני שנה וקצת.

אכן, תחילת הסייקל שלך - משהו שם לא היה בנורמה. הערכים היו גבוהים לשלב הראשוני.
ואולי גם משהו בפרוטוקול עצמו לא באמת התאים לך. אבל כל הטיפולים האלה זה ניסוי וטעייה. מתסכל אבל צריך בכל פעם לשנות משהו.
הפרוטוקולים שלי היו בעצם קצרים אבל ארוכים מבחינת דיכוי ארוך שהגיע טרם הסטימולציה.
בהתחלה הייתי על דקא ארוך. אפילו לחודשיים. ואז עם הווסת היה מתחיל סבב. אבל בזמנו שיף עלה על זה שהדקא ממש מחרב לי את הביציות.
אז עברתי לסבבים שהתחילו מדיכוי של גלולות לחודשיים שלושה ואז עם הפסקתם התחלתי סבב.
בד"כ הזרקתי פיורגון ואז מנופור. והמינונים שקיבלתי תמיד היו נמוכים יחסית. סביב 150 יח'. אחרת הייתי יכולה למות תוך כדי טיפול. מכאבים כמובן.
היסטוריה

למעלה