טיפול IVF 2

שני2703

New member
טיפול IVF 2

יצא אתמול לדרכו אחרי שדחו לי ואני ביטלתי לבסוף לבנתיים את הניתוח , אתמול היה לי בדיקת דם ראשונה עם ערכי ביוץ ליום 21 - בול !
נהנית לי עם הדקפפטיל עד לסימנים להמשך טיפול :)
בהצלחה לכולן !

ושיהיה לכולנו סופ"ש נעים ושבת מבורכת !

ronki3

New member
בהצלחה ושאלה

כמה זמן חיכית בין הטיפול הראשון לזה? גם הראשון היה פרוטוקול ארוך?
אני אמורה להתחיל שוב פרוטוקול ארוך אבל בלי הפסקה וקצת מפחדת שהתגובה תהיה חלשה מדי...

מיטל 1986

New member
היי רוני.

אני לדוגמא לא עשיתי הפסקה בין הטיפול הנוכחי לקודם.
ובטיפול הנוכחי דווקא היו יותר ביציות מהטיפול הקודם שאותו עשיתי אחרי הפסקה של ארבעה חודשים.

מיטל 1986

New member
אז ש..,

בטיפול הראשון עשיתי פרוטוקול ארוך והתוצאה הייתה 5 ביציות ואגב זאת הפעם הראשונה שהיו גם מוקפאים..
בטיפול השני והשלישי עשיתי פרוטוקולים קצרים שהניבו 2 ביציות בלבד.. ובאחת מהו לא היה בכלל החזרה לצערי
בפעם הנוכחית אני דרשתי פרוטוקול ארוך ואכן נשאבו
יותר ביציות.. כרגע נמצאת בשלב הכי קריטי!! יושבת בבית וממתינה לשיחה מאסותא לגבי ההפריות

ronki3

New member
וואו נחזיק אצבעות

כמה מוקפאים היו בראשון? לי היו בפרוטוקול ארוך 11 הפריות מתוך 13 ביציות אבל רק חמישה מוקפאים. ממש לא ברור לי מה קרה לחמישה האחרים, אדבר על זה עם הרופא פעם הבאה.

מיטל 1986

New member
מה זאת אומרת??

איך יתכן שאינך יודעת מה קרה למוקפאים??
לא קיבלת מכתב הביתה??
ובקשר לכמות המוקפאים היו 2 והם הוחזרו ללא הצלחה.

ronki3

New member
לא קבלתי מכתב

אחרי שבועיים בערך שלא קבלתי מכתב שלחתי מייל למרפאה והם אמרו לי שיש חמישה מוקפאים. הדוח עצמו נמצא בתיק של אסותא ופעם הבאה שאני אראה את התיק היא בשאיבה הבאה שאני מאוד מקווה שלא תהיה ( את השאיבה הנוכחית אני עושה בחול).

ronki3

New member
כי אני גרה בחו"ל

ולא מסתדר לי להגיע כרגע לארץ ל מוקפאים.

מיטל 1986

New member
עכשיו הכל מובן!!

אני מאחלת לך המון הצלחה ושבעזרת ה׳ הטיפול הזה יצליח ותעדכני אותנו בבטא חיובית.

שני2703

New member
היי RONKI3

לא חיכיתי , מצידי היה להתחיל במיידי טיפול שני , גדל לי ממצא אנדו' שהצריך בירור והייתי מועמדת לניתוח שלבסוף נדחה ע"י הרופאים ובוטל זמנית על ידי .
אז לגבי פרוטוקולים והמרווח ביניהם אני לא הבחורה המתאימה לשאול אותה כי הטיפול הראשון שעשיתי החל במרץ 2013 ...כמעט שנה .

בהצלחה

שני2703

New member
אמן !
ronik3

את לא מבינה ... בעלי מברית לברית ... בוכה כמו תינוק !

למעלה