טיפול

dolphin m

New member
טיפול

בגלל שהפורום מת אני יספר לכם על שני טיפולים שאני עובר. הראשון הוא אצל רופא שמתמחה בריפוי סיני. אני כרגע בשלב הראשון, ואני צריך לתרגל ריכוז כדי להגיע לשלב השני. לתרגל ריכוז זה לשכב ולהתרכז במשהו, ולנסות להשתלט על "מחשבות נודדות" ככה שיהיה כמה שפחות מחשבות כאלה. אני מתרכז בלספור כמה שיותר, אבל אפשר למשל, בכל נשימה להגיד "בטן עולה" ואז בנשיפה "בטן יורדת", ובעוד דברים. הרעיון הוא להתרכז במשהו. כמו שאמרתי אני בשלב הראשון של הטיפול, ואני לא יודע אם זה עוזר בינתיים, כי למרות שאני מרגיש שיפור, אולי זו סתם "ירידה אקראית" בחומרת הגמגום, כי עד עכשיו הייתי בחודשיים של גמגום ממש ממש קשה. אני לא יודע אם אני אגיע לשלבים האחרים של הטיפול כי זה תלוי בכמה שאני יתרגל. הייתי פעמיים אצל המטפל אחרי שהייתי צריך לתרגל ולא תירגלתי מספיק או בכלל, והוא "שטף" אותי. אחרי הפעם האחרונה (שבוע שעבר) יצאתי בתחושה של השפלה כי הוא דיבר אלי לפעמים כאילו אני ילד קטן שצריך הסברים עם דוגמאות שמתאימות לילדים, ככה שאני לא יודע אם אני אחזור אליו אפילו אם אני אתרגל. הטיפול השני הוא טיפול בהיפנוזה, ואני מאמין שהוא יעזור, ואין לי כוח להסביר עכשיו למה. תשאלו שאלות ואני אענה. ביי

RobinhooDw

New member
שאלה

אותי מעניין איך קלינאי תקשורת מקבלים את המידע הדרוש לטיפולים האלה.

dolphin m

New member
הוא לא קלינאי תקשורת

הוא מטפל בעוד הרבה בעיות של אנשים.

shuky63

New member
איך אתה מגיב להיפנוזה?

כמה טיפולים כבר עשית?אני ניסיתי בעבר ולא הצלחתי להכנס לתרפיה עמוקה בהפנוזה.אמרו לי שצריך להיות שיפור ניכר בדיבור בזמן ההפנוזה ואצלי הגימגום רק החריף.

dolphin m

New member
תשובה

עשיתי טיפול אחד ולא הצלחתי להתרכז במה שהוא אמר, כי לא היה לי נוח והצוואר שלי נתפס. רק אחרי שהוא שם לי כרית היה לי נוח אבל זה כבר היה מאוחר מדי... התירגול בריכוז עוזר גם בהיפנוזה כי היפנוזה מבוססת על יכולת הריכוז שלך, אז אני ממשיך לתרגל, ואני מקווה שאני יצליח להתרכז יותר טוב בפגישה הבאה.

תמשיך לעדכן אותנו

על תוצאות הטיפול ביפנוזה , זה נושא שמאוד מעניין אותי כי תמיד חשבתי לעצמי שלא יזיק אם מישהו יכנס לי לתת מודע ויעשה לי שם קצת סדר בבלגן

למעלה