כל אח הוא טיפוס שונה...
אחי הבכור הוא המגונן,הוא תמיד שומר ומגן עלינו ובמיוחד עלי,בגלל שאני הבת היחידה הוא אומר שעלי הכי צריך לשמור,והוא נורא נורא קשוח,אבל באמת יודע לתת מלא חום ואהבה..כשאני עצובה הוא מחבק אותי ואומר שאוי ואבוי למי שיפגע בי אם הוא יתפוס אותו... אחי השני,הוא נשמה של ממש, הוא משחק אותה קשוח לפעמים,אבל בד"כ מגן עלי גם אם אני לא בסדר, ומעניק המון חום ואהבה,וביטחון,הוא יותר קרוב מאחי הבכור וההבדל ביניהם הוא שאחי הבכור מתנהג יותר כמו אבא שלי,ואחי השני מתנהג יותר כמו אח-ידיד קרוב...שזה הרבה יותר כיף,למרות שבתקופה האחרונה אנחנו רבים הרבה,עכשיו זה על הסיגריות... אחי השלישי-הוא הקנאי,הוא אוהב נורא את אחי הקטן,אבל אותי לא,כי לטענתו אני מפונקת ומקבלת הכל, כל מה שהוא לא קיבל,ואני סתם מתבכיינת וכל פעם כשאני מתעצבנת או מתבכיינת על משהו הוא יורד עלי ואומר לי:"לכי תבכי לאודי(אחי השני).." כי הוא מקנא שאודי תמיד מגן עלי ודואג לי ולו לא היה כביכול מי שיפנק אותו ככה... אחי הקטן הוא מאלה שלפעמים לא בזמן הנכון מרגיזים,אבל הוא חמוד לאללה,ההפרש בינינו ממש קטן,2 וחצי שנים,ולפעמים אנחנו כמו ידידים משתפים אחד את השני,בד"כ אני לא מדברת איתו על דברים אישיים,כי הוא הרבה פעמים ניהיה מודאג שאני לא שומרת על עצמי,ובמקום לרוץ לספר להורים הוא מספר לאחי השלישי(ביניהם יש קשר טוב,כמו שביני לבין אחי השני) ומשם זה מגיע להורים... אני חושבת שבעיני כל אחד מהאחים שלי אני משהו אחר,בעיני אחי הבכור אני אחות סבבה,מפונקת אבל הוא אוהב אותי,הוא תמיד מציין בכל הזדמנות ליד החברים שלו שאני אחותו,ומתגאה בי על כל דבר כמעט,גם אם אין לו על מה הוא מעודד אותי הרבה.. אחי השני בטח חושב שאני קרציה,אני לא יודעת מה להגיד כי בתקופה האחרונה אנחנו לא באותם יחסים,אבל פעם הוא נורא אהב אותי אחי השלישי לא סובל אותי,הוא אומר שאני סתם ילדה קטנה ומפונקת,רק בטלפון הוא נחמד אלי כל שאר הזמן שאני איתו הוא יורד עלי רק... אחי הקטן אומר לי שאני מעצבנת אבל לפעמים הוא אומר שהוא אוהב אותי ומזל שיש לו אחות גדולה...