טיפות אף בהריון

latia

New member
טיפות אף בהריון

היי בנות שוב!! אני בשבוע 10.5 ואני מאד מצוננת כבר כמה ימים, לוקחת רק אקמול אבל לא מסוגלת לישון כבר 3 לילות כי האף שלי סתום. אשפר להשתמש בטיפות אף, רק בלילה? עד שהצינון יעבור? התקשרתי למרכז טרטולוגי ואמרו לי לא אבל הרופא נשים שלי אמר כן ויש לי חברות שהשתמשו בהריון. מה דעתכן? גם תרופות סבתא יתקבלו בברכה תודה מראש

מותר באלרין, אוטריוין ועוד כמה

אפשר לראות בספר של ד"ר בר, שם יש רשימה ארוכה של במה כן ובמה לא להשתמש. הייתי במצבך לפני שבוע והשתמשתי בטיפות. כמובן שאסור להגזים. תרגישי טוב!

latia

New member
אסור טיפות אף בהריון

קראתי לא מעט באינטרנט בשעות אחרונות ולא כדאי. לרוב אומרים שזה לא כדאי לאורך זמן, למרות שיש לי חברות שהשתמשו והיום יש להם תינוקות בריאים. אז בחרתי בסוג של משחה שיש בה אקליפטוס, מנטול וכו' שתי אפשרויות : VICKS VAPORUB או MENTHOLATUM ההורים שלי היו שמים לנו את זה כשהיינו קטנים וזה עובד גם לאף סתום וגם לשיעול

palmera

New member
תנסי לשטוף את האף במי מלח

יש גם ספריי מי מלח לאף (זה לא תרופה, זה מים עם מלח ים) וגם אפשר לערבב כחצי כפית מלח על 3/4 כוס מים פושרים ולנסות לשטוף עם זה את הנחיריים. שואפים כל פעם קצת לנחיר אחד ופולטים מהאף או מהפה. זה מרגיש מוזר בהתחלה אבל עובד שיגעון.

bambi31

New member
מותר טיפות אף בהריון. זה גם כתוב

בספר "הריון ולידה" של ד"ר בר. האיסור הוא על שימוש תכוף- יש אנשים שממש מכורים לטיפות אף ומשתמשים בהם כל הזמן , וזה אסור. אבל לשים שתי טיפות לפני השנה...לא מזיק בכלל. זאת מאחת שבערך כל השליש הראשון השתמשה בטיפות אף.

אחרי שבבית מרקחת המליצו על

סינראף (שזה מי מלח בתרסיס), וזה לא עזר לי ביכלל, חזרתי לאוטריווין וחזרתי לנשום ולישון. מותר אם לא משתמשים לאורך זמן, עלי זה הקל מאוד.

למעלה