טיפות ויטמין K - דחוף.

• פותח הנושא mise
  • פורסם בתאריך

mise

New member
טיפות ויטמין K - דחוף.

הרופא לא ידע על מה הם מדברים כשביקשו מרשם לטיפות, בבית מרקחת מוכרים רק עם מרשם. היא כבר עם צירים ואם יש למישהי מכם טיפות שנשארו לה למכירה או יודעת איך אפשר לקנות בדחיפות, נא ליצור קשר בדחיפות עם אודי: 054-4668712

mise

New member
מקפיצה

קפיץ קפוץ קפיץ קפוץ הופה!!

debby12

New member
מנהל
אנחנו פורום פצפון

אולי שווה לנסות גם בהורות טבעית, הריון ולידה הכללי, הנקה - לכי תדעי... אולי למישהי נשאר כי בסוף נתנה בזריקה או שמכירה שיש לה....

mise

New member
'ססדר.

אני לא בקיאה בכל העסק הזה של ויטמינים וזריקות וטיפות. טיפות של K זה לא משהו שנחשב אלטרנטיבי? כלומר, הסיכויים שלי למצוא אותו בפורומים כאלה גדול או קטנשיק?

debby12

New member
מנהל
בהורות טבעית ו'הנקה'

נראה לי שיש המון אלטרנטיביים. הריון ולידה הכללי לא - אבל הוא כזה המוני שלכי תדעי.... יש שם הרבה מכל מיני. בעבר מדיונים שם קרה שהגיעו גולשות לפה ואפילו החליטו רחמנא-ליצלן ללדת בבית

mise

New member
טוב, השארתי שם הודעות.

חוץ מבהריון ולידה. נכנסתי, עברתי על כל הדף, נכנסתי לפאניקה, ויצאתי.

../images/Emo6.gif חה חה... באמת פורום קצת מלחיץ

כאילו יוצא מנק' הנחה שהריון ולידה זה דבר מסוכן מאוד ומי שיוצא לה תינוק בריא צריכה להחשיב עצמה בת מזל יוצאת דופן (קצת כמו הגישה הרפואית להריון ולידה "קונבנציונליים").

mise

New member
תראי..

אני לא מציעה כלום. רק מעבירה אינפורמציה. הם בחרו לא לעשות את החיסון של הפטיטיס B ולא לתת טיפות עיניים, לעשות ביות מלא ולרשום "הנקה בלבד!!!" על הקופסה שהתינוק יהיה בה. ויטמין K הם החליטו כן לתת. לידה הבאה בבית!!! (אני לא מיסיונרית) משום מה, כל לידה שמתעתדת להיות בבי"ח מעוררת בי חשש. במיוחד ראשונה.

אפשרי להזמין מהום גליל ת

תל אביב המרשם בבית מרקחת ודה ואם אני אתאמץ אני אמצא את המרשם . בהצלחה

mise

New member
לא הבנתי -

המרשם בבית מרקחת ודה ואם אני אתאמץ אני אמצא את המרשם ?

חשבתי על משהו

פעם כתבו פה שהטיפות הן בדיוק אותן טיפות בין אם מזריקים ובין אם נותנים דרך הפה... במקרה הזה, אולי הם יכולים לבקש את האמפולה (שבד"כ נותנים בחדר הלידה בהזרקה) ולתת את המנה הראשונה, ואת שאר המנות לקנות אח"כ ברוגע? אולי מישהי פה יודעת אם זה אכן אפשרי? <אמפי3, סטיווי, דולות ומיילדות יקרות...>

mise

New member
כן, צודקת.

הנה ענו לי על זה בפורום הנקה וכתבו לי את מה שכתבת.

debby12

New member
מנהל
ואם הצוות מסרב - הם פשוט יכולים

לבקש את האמפולה ולעשות את זה בעצמם בעודם חותמים על סירוב זריקה [אני מניחה שהצוות ירעד מפחד לסטות מהפרוטוקול וכו']

אם פי 3

New member
נדמה לי שזה לא הולך

והאמת - בצדק: האם את יכולה לבקש מורפין להקלה על כאבים, ו"לדאוג בעצמך לקחת אותו"? למיטב ידיעתי - אם רוצים לתת ויטמין K בטיפות, חייבים להביא משלך, ולתת בעצמך (יודעת על כאלו שרצו עזרה בשבירת האמפולה, ולא איפשרו להם - גם זה במידה מסוימת של הצדקה).

debby12

New member
מנהל
"הקופסה שהתינוק יהיה בה" ../images/Emo6.gif

את אלילה ואושייה
הצחקת אותי עם הציניות. אבל זו אבחנה מדויקת לחלוטין- כשיולדים בבית חולים שמים לך את התינוק בתוך...קופסא. ואז, גם בביות מלא, כשבאתי פעם לבקר חברה אז התינוק היה איתה בחדר אבל - מה ל'שות - באמת בתוך מין קופסה סטנדרטית מפלסטיק שקוף. אינשאללה מחזיקה להם אצבעות שיעבור לא התערבותי (העברת להם גם אינפורמציה למשוך בבית כמה שיותר כדי שלא יספיקו לעשות לה הרבה?)

תNר

New member
חייבת להתערב ש...

בלידת בי"ח האחרונה, כשביקשתי לא לתת צהבת B להפתעתי גם, כנראה מרוב פחד
, לא נתנו לו טיפות עיניים. הרווחתי! אני מודה שלבושתי הרבה - לא ידעתי בכלל על ויטמין K, ויש לי יותר מילד אחד
מכל מלמדי (ע"ע פורומי תפוז) השכלתי

לפני הלידה אני לוקחת פה רשימה של

כל הדברים שנותנים בבי"ח ואיך נותנים אותם בכדי לדעת מה לומר להם לעשות אחרת הם בטח יעשו מה שבא להם... או שישכנעו אותי שזה הכרחי ולא יהיה לי מה לומר...

למעלה