טיפות פסיפלורה

טיפות פסיפלורה

הייתי היום אצל רופאת ילדים שסיפרה לי על ילדים שנוטלים טיפות פסיפלורה טבעיות שמדוחים על ירידה בהיפרקטיביות מישהו התנסה?

JacobSk

New member
על איזו מוצר מדובר?

מאוד רצוי להסתכל על הפרתים שלו. אני לא שמעתי על טיפות פסיפלורה בריפואי ADHD.

אנחנו בתחילת הדרך ניסינו את הרגיעון שמבוסס

על 80% פסיפלורה -עזר כמו כוסות רוח למת . מצטערת אבל שינוי תזונה יעזור יותר וחבל על הכסף שלך . יש לחברת הדס גם טיפות פסיפלורה ,אותם כבר לא ניסינו .

JacobSk

New member
הכי נכון לפי דעתי להוריד סוקר

מוצרי לחם וחלב באופן הדרגתי.לא לגמרי כמו לילדים עם PDD ואוטיזמ.להוסיף מולטיויטמין טוב ושמן דגים.ולפי התגובה להתקדם יש מיספר תוספים שעובדים יופי מול ADHD.

שלום יעקוב אשמח להסבר להודעה הזו שלך

ואני אסביר : בן ילד שמאובחן כSPD +ADHD +לקויות שפתיות +בעיות עיבוד ושליפה . מאובחן כשנתיים וחצי בן 6.5 . מקבל אומגה 3 כבר שנתיים . אין בבית חטיפים ,הוצאנו אלומניום בעצתה המקסימה של טל 00 , אין כמעט מוצרים עם צבעי מאכל , אוכל המון ירקות טריים ומבושלים (אבל לא אורגני כי אין לנו אפשרות לקנות בפריפריה שלנו ) ,כמעט לא אוכל מוצרי חלב אני חושבת שאוכל להחליף מה שכן אוכל לחלב עיזים -יש לנו כמה חוות באיזור . כן אוכל גלוטן .,השמנים שאנחנו משתמשים בהם מעט שמן קנולה והעיקר שמן זית .,אין אבקת מרק בית ורק תבלינים מאיכות טובה .,מוגבל מאוד בכמות הממתקים -למרות שמכור וזאת מלחמה יום-יומית .אוכל מגוון גדול של פירות לפי העונה . בעבר קיבל ברזל בשל אנמיה חריפה -כיום בלי אבל אין לו מאגרים בגוף ולא הצלחנו להרים אותם עם הברזל . רופא המשפחה סוף-סוף אחרי שנתיים שאני מציקה לו -מוכן להודות ששינוי תזונתי יכול להועיל לבן . בקיצור איזה תוספים ? ואיך אני מתסוות בלי עזרה של בדיקות דם -כי הרופא שלנו מתנגד ? תודה מראש

JacobSk

New member
ממה שאת כותבת מתברר שילד שלך

גם בספקטרום הוא לא אמוק שם הוא בהתחלה.לכן רצוי להשתמש תראפיות של פרוטוקול DAN! יותר רציניות ממה שאני כתבתי כי חשבתי שיש רק ADHD . אתם עשיתם דברים טובים אבל אינם מספקים.חלב עיזים כמו שכתבתי מכיל קזאין רצוי לפי דעתי לנסות דיאטה ללא גלוטן וקזאין.וגם מספר תוספים למשל מולטיויטמין של קלייר שהוא מכיל רוב ויטמינים ומינרלים CLO או שמן כבד דגים טוב כדאי לחשב על זריקות MB12 ...בקיצור להתחיל לעבוד עוד יותר רציני.

תודה יעקוב -מעניין אם הפסיכיאטר יחשוב כמוך

עד עכשיו כולם מסביב צוחקים עלי . אנחנו נתקדם כנראה לקראת פסח נוציא גלוטן ואח"כ נלך לעוד צעד קדימה ....

JacobSk

New member
תראי הספקטר האוטיסטי לפי דעתי מתחיל במיקרים

קלים של ADHD וניגמר במיקרים מאוד קשים של סינדרום קננר ואספרגר.עז לא תמיד פסיכיאטר אמור להיות מעורב שם לפמים מספיק פסיכולוג טוב לצורך דיאגנוזה כמובן.ולב"ל חייבים לתת חבת דעת של פסיכיאטר אבל זה ממש לא קשר לפרוטוקול, גם אלה וגם אלה חושבים שזה לא עובד למרות שילדים מתקדמים.זה המצב האצוב מאוד.

vered73

New member
כן. הוריד אי שקט. נתתי סירופ כשהילד היה בבכי

נורא ולא ידעתי מה קורה איתו. לא מצאנו משהו שכואב לו והייתי די נואשת. הוא השתולל נורא וזה היה פשוט MUST. אבל, אין לנו בעיה של היפראקטיביות. הוא פשוט היה נסער בכל מובן אפשרי. גם פיזי.

סירופ? לא מדובר בטיפות? של איזו חברה נתת?

ואיך יודעים מהו המינון? אשמח ליותר פרטים אציין שהילד קצת תזזיתי ולעיתים רחוקות יש התפרצויות של בכי ואי נוחות

vered73

New member
ויטאמד.קצת פחות מכפית.זה לא "מהפכני" אבל עוזר

למעלה