טיפים אחרונים

gali 25

New member
טיפים אחרונים

זהו, הכנתי רשימה של מס' פריטים מהם אני אבחר את הטובים ביותר למכירה ב- E-BAY. ביצעתי תמחור הגיוני ואני רגע לפני העלאת הפריטים למכירה.....אשמח לקבל מכם טיפים אחרונים בעניין גופן, הבלטת המוצר וכול דבר אחר....תודה ובהצלחה לכולללללללם....

בשמחה...

גופן, רצוי להשתמש באריאל, לגבי הגודל תלוי מה המוצר (בכל מקרה לא קטן מדי)...אם הוא מיועד לאוכלוסיה מבוגרת, למשל, רצוי להשתמש בפונט גדול. אם יש לך מס' תמונות, תכניסי אותם, רצוי דרך שרת חיצוני כדי לחסוך בעלויות...בכל מקרה אל תכניסי תמונות בתשלום במידה וזה מוריד את הרווחים שלך לכלום וחצי. מילות חיפוש רלוונטיות וכמה שיותר בכותרת המוצר ותיאור מדוייק של המוצר. כתיבה קצרה וקולעת, בלי פסקאות ארוכות ומייגעות... ובהצלחה...

tomerol

New member
גודל פונט

לא גדול יותר מ18 או 16. כמו כן - עדיף להשתמש בפונטים שהם ברירות מחדל של ווינדוס כמו אריאל, טיימס רומן ודומיו. שים לב לטעויות כתיב וגרמטיקה. להשתמש בפסקאות. שורות קצרות (לא יותר מ11 מילים לשורה). חוץ מהגאלרי אין סיבה להשתמש במה שאיביי מציעים (מסגרת, פונטים מודגשים וכד'). תמונות, כמו שתמכור אמר, להכניס דרך שרת חיצוני. עדיף גם שתהיה תמונה קטנה עם קישור לתמונה גדולה. (לא אצל כולם אינטרנט מהיר ותמונות גדולות שעולות מאוד לאט יכולות לייגע) יש עוד הרבה עצות אבל אני אזכר בעוד בהמשך.

aviyajb

New member
שלום ל-גלי 25

שלום, אני גם כן רק בתחילת דרכי באתר ומעוניין ליצור מס' ליסטים ולנסות למכור באתר. אודה לך אם תיצור איתי קשר , ובכך נסייע אחד לשני בתחילת דרכנו. האימייל שלי הוא [email protected]. שמעתי לגבי האתר photobucket שהוא אתר באמצעותו ניתן להעלות תמונות בחינם.

למעלה