טיפים אחרונים

mmmo1

New member
טיפים אחרונים

מחר סוף סוך אני נוסעת יש לך טיפים אחורנים לתת לי?! כל טיפ יתקבל בברכה

hazir10

New member
טיפ

בשום מצב .. אל תישארי במלון .. אני הייתי חולה ויצאתי וזה רק ריפא אותי .. תמיד תצאי גם אם את הכי עייפה בעולם אל תבזבזי שום רגעעע !! .. כל רגע שם זה כיף .. תהני

באמת אחלה טיפ....

אמממ אני ממליצה לך גם ללכת לסבב ברים, למסיבה על הספינה, לקאסל...לניסי ביץ', ופשוט לא להיות בכלל במלון חוץ מבלילה...לנצל כל דקה שם כי זה נגמר מהר ואח"כ קשה לחזור לשגרה..אייה נאפה=גן עדןןןןןןןן.....אז פשוט תנצלי את החופשה המדהימה הזאת!

1אניטוש

New member
טיפים..

רשימת טיפים:1.ללכת לפאב jasmin inn פשוט חובה! ולרקוד שם על הבאר.. 2.תשתי בכל הזדמנות(אני נשמעת כמו אחת שיכורה אבל ממש לא) חח פשוט תתפסי ראש ותראי איך תהני מכל רגע ורגע(גם אם לא תשתי תהני) 3. מסיבת קצף באייס חובה!!!! 4. ביציאה מהסקוור בירידה לכיוון של הים..יש קיוסק מול שנקרא סקוור קיוסק..זה פשוט קיוסק ההכרויות..חובה עלייך להכיר שם הרבה הרבה אנגלים..וגם איטלקים..
5.לעשות קפיצת באנג'י..אם יש לך כסף!! חוויה של פעם בחיים שווה כל שקל! 6. ללכת לישון הכי מאוחר שיש לא להיכנע לחברות שמתחילות להגיד שב 2 בלילה הם עייפות! וגם אם כן..קחי חברה אחת ולכי לאפטר פארטי! 7.תעשי חיים!!!! תעשייי חיים!!!! תעשי חיים!!!!
אה ותשימי את הכסף והדרכון בכספת..בשום פנים ואופן לא במזוודה שבתיק או בחדר..

כל מילה שווה../images/Emo106.gif../images/Emo130.gif../images/Emo106.gif

אהבתי מאוד...במיוחד ת'קטע עם הסקוור קיוסק והאיטלקים....

mmmo1

New member
אני במלון

במלום צ'וקוס נראה לי כותבים אותו באנגלית ככה: TSOKOSE משהו כזה אמרו לי מלון מעולה

1אניטוש

New member
אחלה שיהיה לך טיסה קלה

ותהני המון ואויי לך אם את לא עושה את כל הטיפים שרשמו לך! חחחח

למעלה