טיפים בבקשה

tykoosh

New member
טיפים בבקשה

שלום לכולם! רציתי לשתף אתכם ולקבל קצת עזרה מכם בנושא. אני בן 30 אתמול התחלתי סוף סוף אימון ראשון באקרובטיקה. בשלב הראשון עשינו חימום של ניתורים על טרמפולינה וקצת קפיצות אני נחשב הכי חלש בקבוצה כי אפילו גלגלון אני עוד לא יודע לעשות באופן מושלם אלא רק בעזרת משהו גבוה שעליו אני שם את הידיים. לאחר מכן התאמנתי על עמידת ידיים במצב כזה שהרגליי נשענות על מזרן שצמוד לקיר. בקיצור היה לי קשה האימון אתמול אלו דברים שמעולם לא עשיתי ולכן אני שם כדי ללמוד אותם. האימון הוא פעם בשבוע. רציתי ממכם קצת טיפים על מה אני יכול להתאמן בבית וקצת תרגילים שיכולים לשפר את מצבי ולקדם אותי. ברור לי שבלי עבודה בבית לא שווה האימון. האם גם מישהו מכם היה במצבי כשהתחיל להתאמן בזה? כלומר בקושי גלגלון הצליח לעשות? כשיצאתי משם אמרתי לעצמי, אוקיי אולי זה לא בשבילי, ואולי קודם כל אחזק את הגוף בצורה מסודרת מבחינת כושר גופני ואז אחזור לזה. מה אתם מייעצים לי? יכול להיות שזה בא מחוסר אמונה בעצמי. אשמח לשמוע ולקבל עזרה.( סליחה על אורך ההודעה)

cubano1

New member
אימונים בבית

אתה לא צריך לחזק את הגוף בבית כתנאי לביצוע התרגילים האלה קבוצות השרירים הרלוונטיות יתחזקו תוך כדי, והכי טוב לבצע את האלמנטים עצמם בשביל לאמן את השרירים. לגבי מה לעשות בבית - אתה בטח יכול לעשות עמידות ידיים על קיר, וגם להתאמן על הגלגלון וכל אלמנט אחר שעשית באימון ולא ממש דורש מזרונים. חוץ מזה, הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה גמישות, וכמה שיותר. תעשה הרבה מתיחות לפני ואחרי האימון שלך, ועל פי הנסיון שלי זאת ההכנה הכי טובה לאימון באולם.

הצעה נוספת- למידה תיאורטית

בנוסף למה שהציע קובנו, הייתי מציעה לך גם לראות הרבה התעמלות, תרגילים מתקדמים וגם מתחילים, תחרויות וגם סרטוני לימוד של אלמנטים ביוטיוב. כך תדע איך אמורים להראות הדברים ומה שיישאר לך לעשות באימון זה ליישם את הדברים. למשל תשים לב לעבודת הידיים בניתורים, לכפות הרגליים ולברכיים בגלגלון ובעמידת ידיים, למצב הראש והגב. אתה יכול גם לבקש מהמאמנים בקבוצה שלך שיתנו לך תרגילים לעשות בבית. הם יוכלו לתת לך את התרגילים המתאימים לך ביותר מבחינת הרמה שלך ומטרות האימון.

למעלה