טיפים במכירות?

lady parket

New member
טיפים במכירות?

שלום אני כנראה מתחילה עבודה בתחום המכירות. זאת עבודה בדוכן של נרות,חמסות,קופסאות וכו'....שהוכנו על ידי נפגעי נפש ומוגבלים. יש לכם טיפים מה אני אומרת לאנשים?

את בשליחות

את עושה שליחות גדולה ואין לך מה לחשוש. למכור במובן של לשכנע ו"לדחוף" את לא צריכה - מי שרואה שלט שמסביר פשוט וברור של מי העבודות ונעצר להתבונן עבר את ההחלטה שהוא רוצה לעזור, עכשיו נשאר לו לבחור בשקט. מינימום התערבות, שקט, הערכת תודה, זה כבר יזרום. כל הזמן תזכרי שאת בשליחות, הפרנסה שאת מביאה לפגועי הנפש ולאנשים בעלי מוגבלויות היא הביטחון והמקום שלהם בחברה, את מוציאה אותם לאור. ב ה צ ל ח ה

Almog Moshe

New member
טיפים במכירות...

שלום לך, ראשית, כל הכבוד לך על הנכונות לעבוד ולמכור מוצרים שהוכנו על אנשים פגועים ומוגבלים אלו. אני חושב שמצווה גדולה את עושה ובטוח שרק ברכה תראי בעמלך... אני מציע לך להכין פלקט או שלט קטן ולכתוב שם בדיוק את מה שציינת כאן: "מוצרים אלו הוכנו על ידי נפגעי נפש ומוגבלים" – הנכם מוזמנים לפתוח את לבכם ואת ארנקכם ולרכוש ממוצרים אלו ביד רחבה. אמרי לאנשים את מה שאת מרגישה – זו מצווה גדולה לסייע למוגבלים ואודה לכם על עזרתכם. אין ספק שהכסף שיזרום לטובת אותם מוגבלים יעניק להם רווחה טובה יותר ולכם יעניק תחושת סיפוק עצומה.

למעלה