טיפים טיפים טיפים טיפים

אנהלה

New member
טיפים טיפים טיפים טיפים תגידו לי, מה זאת אומרת לעבוד רק על טיפים? זה שווה?

get well

New member
אם המקום מבוקש ויש עבודה אז כן../images/Emo70.gif רק על טיפים הכוונה שאין שכר בסיס והמשכורת זה הטיפים!

אם תמצאי מקום שלא עובד רק על טיפים אז לכי על זה (למרות שככל הידוע לי ולאנשים נוספים בפורום לא קיימים יותר מדי מקומות כאלו, אם בכלל).

המממ...הטיפים לנו...../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif באולם שלנו עושים דיי הרבה טיפים!!! ,ובאמת השכר הוא על הפנים ,הוא משלם לנו לא לפי שעה - 60-70 ש"ח לערב ,ומי שרזרווה והולך מוקדם זה 30 ,מתלמדים מקבלים בתור התחלה 50 ,טהטיפים שעושים אצלנו כל אחד לעצמו הציעו לעשות פעם קופה...אבל זה לא פייר ממש ,\= ההצעה לא התקבלה כמובן ,ויש לנו לפעמים שאנחנו מקבלים טיפ חתן!!!!!!!!! ,זה נחמד.... אבל בטח במסעדה יותר שווה לעבוד...\=

לדעתי זה לא לעניין אל תכעסי, אבל לדעתי אורחים בארועים לא צריכים לתת טיפים למלצרים, זה תפקידו של בעל הארוע. אנחנו באים לארוע בתור אורחים, ולא צריכים "לשלם" על השרות, בטח לא אחרי שהוצאנו כסף על מתנה/צ'ק. אני אישית, ובלי שום נקיפות מצפון, לא משאירה טיפים בארועים (וכבר היה לי קטע מפדח בארוע בהקשר הזה). אם וכאשר אני אתחתן, המלצרים יזכו לקבל ממני טיפ נדיב. שיחכו בסבלות עד אז.

../images/Emo12.gif אף אחד לא מכריח את האנשים לתת טיפ ,בטח שלא רב המלצרים ובטח שלא בעל האולם ,באולם זה לא כמו במסעדה ,שמגיע לך בסוף חשבון ובסוף החשבון כתוב בכוכבית *לא כולל שירות,אף אחד לא מכריח אותך באולם לתת טיפ ולמרות זאת אנשים נותנים טיפ בימינו באולם ,זה מכובד מאוד לתת למלצר שלך באירוע טיפ ,הוא דואג לך מהרג שישבת לו בשולחן עד לרגע שיצאת מהאירוע ותמיד אצלי האנשים יוצאים עם חיוך ואומרים לי תודה על השירות ונותנים לי סל מחמאות וגם לבוסים שלי ,אני מלצרית דיי טובה ,הרב מלצרים אומר עליי שאני אחת המלצריות הכי טובות שיש לו ,הוא לא אמר את זה לי הוא אמר את זה לאורח שישב לי בשולחן ואני שמעתי../images/Emo9.gif, ותאמיני לי בובה יפתי יש כאלה שלא נותנין טיפ זה נכון אבל יש לך 2 שולחנות באולם ולכן אם המזל בשולחן אחד לא נפל אז יש את שולחן מס' 2 , חריג לא לעשות טיפ...../images/Emo4.gif יום בסל יום בסל ,יש ימים שהגעתי ל300 ש"ח טיפ ,וזה ישר לתוך הכיס שלי :) וזה לא כולל את העבודה אני חושבת שבכללי מלצר בעולם עובד יותר קשה ממלצר במסעדה \:

אוקי... כבר כתבתי על זה בפורום לא מזמן, אבל בשבילך אני אחזור על זה בקיצור: אחות של חברתי הטובה התחתנה (זה היה כבר לפני... 5 שנים). אותה חברה אגב, היא תימניה שלמה שעבדה גם היא באולם ארועים וטענה בתוקף שתימנים הם עם קמצן שלא משאיר אף פעם טיפ. בקיצר, בחתונה היו מליון תימנים ושישה אשכנזים, שישבו בשולחן אחד (נחשי באיזה שולחן אני הייתי). המלצר החביב שלנו, נועם (שלגמרי במקרה היה תימני בעצמו...), ראה שולחן של אשכנזים וכנראה שחשב לעצמו "איזה שאקל אני! דווקא אני קיבלתי את האשכנזים ואני אעשה וואחד טיפ!!!". מה שקרה בסוף שלאחר שהוא הוציא את נשמתו בהתחנפות אלינו (ותאמיני לי, א ף פ ע ם א ף מ ל צ ר לא התחנף אלי ככה), הלכנו בלי להשאיר טיפ (כי זה נוגד את העמדה שלנו) וכן, הרגשתי קצת לא נעים. בכל מקרה, אמרתי לו תודה רבה ושהוא היה 10. זהו. (אם יש טעויות הדפסה, זה כי התינוק שלי דורך לי על המקלדת).

../images/Emo4.gifהמממ... מבאס לא לקבל טיפ ,אחריי שאתה נותן את הנשמה ומתחנף לאורחים. אני לא מסוג המלצרים שמתחנפים לאורחים ,זה הדבר האחרון שאני יעשה, אתה רוצה לתת טיפ אז תתן ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!|!!!אתה לא רוצה אז ביי סלאמת!!!!!!

למעלה