טיפים להכנת גבינות ביתיות בשליש מחיר של ביזול

22BB

New member
אנחנו מאד רציניות. אנחו גם נוסעות לירושלים

קטן עלינו !
לאה ונשמה טובה ואני באות מהצפון למפגש ביום ראשון אצל אורני, אז לבוא למפגש בצפת קטן עלינו !
במיוחד אם יש לנו מארחת כמוך !!
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
ומה איתי? אני עז? גם אני הרפתקנית ואסע בע"ה

לירושלים (דגש על "אסע", לא בטוח שגם אגיע..)
 

shira1960

Active member
תקופה די ארוכה הכנתי יוגורט ביתי

מחלב 3% + יוגורט יווני (7%) - אין ספק שמשתלם מאוד מאוד מבחינת המחיר (לדעתי, בנגוד למה שכתוב בכתבה, יוצא אולי רבע מהמחיר של הקנוי ולא 20% פחות). (בהשוואה ליוגרט פשוט בקופסאות של 150-200 גר'). ממש כמה דקות עבודה - רוב התהליך הוא *לחכות* עד שיהיה מוכן, כלומר מרתיחים, מקררים, ומחכים. אין הרבה עבודה.

גבינת שמנת גם כן קל להכין - אפילו לא צריך להרתיח.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
איזה יופי! בזכות יעלה למדתי לאכול ריקוטה סתם

כך, על לחם - התמכרתי לטעם.
ואתמול, במעדניה במרכול נגמרה הריקוטה!
 
למעלה