טיפים לזוגיות מוצלחת

shoobi

New member
טיפים לזוגיות מוצלחת

שלום לכולם חברה טובה שלי מתחתנת הערב ואני מנסה להכין לה ברכה ייחודית שתכיל כמה שיותר טיפים לזוגיות מוצלחת- למי יש טיפים כאלה? אנא עזרתכם תודה

טיפים

אני אישית לא תמיד עומדת בהמלצות שלי- אבל ממרומי 9 שנות זוגיות- שיהיה... 1. אמון. תמיד לתת את ההרגשה שאתם סומכים 100% זה על זו. 2. כל יום 10 דקות שיחה יחד על איזה כוס קפה- בוקר או ערב, זה לא משנה. 3. חברות. אהבה יום אחד תישחק- החברות שלכם יכולה להישאר לנצח. תעשו דברים יחד, תמצאו אהבות משותפות, סרטים אהובים וכו´. 4. לשמור על רומנטיקה... פתקים במגירת גרביים, אי-מייל או SMS עם מסר אוהב, יציאה למסעדה סתם ככה וכו´. 5. חלוקת תפקידים ברורה. אני עם הכלים, אתה עם הזבל. אני מחנכת את הילדים, אתה מחנך את הכלב. שלא יהיו מריבות על הזמן והדרך בו כל אחד ממלא את חובותיו. 6. פעם בחודש שיחת זוגיות בה שמים את כל הקלפים על השולחן- אמא שלך מעצבנת, את לא מגהצת לי, הכלבה משגעת אותי, אתה רוצה יותר מדי סקס, את רוצה פחות מדי סקס... זה מונע התפרצויות זעם באמצע ויכוחים שבכלל לא קשורים לנושא. 7. להתנשק המון המון המון. כל פעם שנפגשים וכל פעם שנפרדים. 8. כל יום לתת מחמאה או להגיד "אני אוהבת אותך". (תמיד עובר לי בראש שאם תהיה תאונה, פיגוע, אצבע אלהים- שהדבר האחרון שאני אומר לו לא יהיה בטעות "אל תשכח לרוקן את הפח"...) בטח יש עוד- אבל זה מה שאני זוכרת כרגע.

הילית*

New member
לותר, לסלוח, לדעת לעגל פינות

ולהתעכש רק על הדברים החשובים באמת....

לזכור שאתם שני אנשים שונים

ועדין, בסוף היום, יש לכם, לפעמים- רק לפעמים, רצונות שונים ותפיסות עולם שונות. אז לא לשכוח להקשיב, באמת, למה לשני יש להגיד בנידון. לעשות גם דברים לחוד, כדי שתיהיה הזדמנות להתגעגע. להקשיב, להבין ולקבל אחד את השני. לא לפעול מהאגו, אלא מהלב וזכור שזוגיות זה אתגר שצריך לעבוד עליו, זה לא בא מעצמו.

יעלי2

New member
לפנק ולתת תשומת ../images/Emo23.gif

להשתדל כל יום על ספת הטלוויזיה ולעסות אחד לשני את כפות הרגליים. נעים, מרגיע ומזכיר לנו כמה זה כיף להיות ולהנות אחד את השניה.

fila

New member
.......

הדבר הראשון לדעתי זה כבוד הדדי, לדעת לכבד את הרצונות של השני את הדעות, לא ללכת לישון עם כעסים בבטן לנסות לפתור בדרכים הגיונית בעיות ואם יש בעיות מהותיות לא לטאטא אותן מתחת לשטיח אלא לטפל בהן נקודתית. למצוא כל יום את הזמן להיות יחד אפילו לחצי שעה , לא לשכוח לאהוב ולהראות אהבה.....פרגון הדדי וכמובן להיות כנים בטוב וברע.

למעלה