טיפים לחו"ל

ברנשית

New member
טיפים לחו"ל

אני נוסעת הלילה לברצלונה למספר ימים. אשמח לקבל מאנשים טיפים לשהות בחו"ל סמוך לכימותרפיה תודה

לברנשית משהו מתום

הי ברנשית מה נשמע זאת אני תום לא כתבתי לך ימבה זמן כי לא ממש יכלתי אבל אני רוצה לאחל לך הצלחה בטיפולים הכימוטרפיים והמון המון אהבה ואל תשכחי לקחת איתך משהו ישראלי את יודעת...כמו...(ציונית שכמוני מדברת..חח) גם לי יש טיפול אבל בלונדון או בבוסטון אני עוד בדילמה ענקית כי אם אני אתחיל שם טיפולים קרוב לודאי שאני אצטרך לשהות שם בקירבה לכמה זמן.. טוב אז אני חושבת עליך ושולחת לך יפם של כח , אהבה ומצב רוח.. בטיפולים שלי בחול אני בעיקר לקחתי ספרים טובים ספר הפלומים עשה לנו את היום שם.כן כן ירדנו רמות.. קחי סרטים טובים והכי חשוה אבל הכי חשוב!! תשיגי מחשב!!! :) שנוכל להתכתב איתך מתי שתצטרכי חיזוקים. ממני.. הלוחמת והמרטשת בע"מ..תום

קוסטיקה

New member
סתם מסקרנות אם יורשה לי

טיפולים כימוטרפיים בחו"ל! דווקא? זה נובע מכך שזה משהו מסויים שאינו ניתן בארץ? זה ממומן ע"י ... ? או שזה בכלל קשור לסיבות אישיות כמו מגורים בחו"ל וכדו'

אני דווקא הבנתי שהיא נוסעת לא למטרת

טיפולים בחו"ל, אלא שואלת על טיפים לשוהים בחו"ל בין הקורסים של הכימו. נסיעה טובה לך ברנשית שלנו
-------------

נאן

New member
ברנשית שלנו....

ברנשית שלנו נסעה לחמישה ימים לברצלונה ושיהיה לה בכייף לקחה פסק זמן לפני ההקרנות.... לכן רצתה טיפים עם מי שעבר כבר כימו ונסע סמוך לסיום הכימותרפיה לחו"ל. נאן

קוסטיקה

New member
קצת סדר בבלגן... ../images/Emo9.gif

שאלתי הופנתה לתרזה (היחידה), והיא כבר דאגה לספק אותי. את סקרנותי כמובן

למעלה