טיפים לטבעונית מתחילה

נעמה1410

New member
טיפים לטבעונית מתחילה

אני צמחונית 3 שנים ורוצה מאוד להתחיל אורח חיים טבעוני.. טיפים לטבעונית מתחילה בת 15? תודה לעונים

ladybug6

New member
מזל טוב על המעבר

בא לך לספר מה גרם לשינוי אחרי 3 שנים של צמחונות?
ואיך מתחשבים בך בבית מבחינת בישולים?

טיפים?
בתור התחלה - טחינה!

וברצינות - אם יש לך שאלות ספציפיות, תרגישי בנוח.
אם את רוצה, אנונימוס מספקים פגישה או מס' פגישות עם תזונאי/ת בעלות סמלית, אפשר לבדוק את זה דרך האתר שלהם. אם את צריכה קצת סדר בראש מבחינה תזונתית/בריאותית, זה מאוד יעזור לך.

נעמה1410

New member
המעבר לטבעונות

על המעבר- חברה שלי גדלה כצמחונית ומדי פעם סיפרה לי על זה, אז קצת מתוך סקרנות התחלתי לחקור את הנושא יותר ויותר, ורציתי להתחיל את השינוי הזה, אבל החלטתי שאני אתחיל מצמחונות(מה שלא קיבל אהדה גדולה מההורים שלי) ועכשיו אמנם אני רק 3 שנים צמחונית, אבל אני חושבת שאני יכולה לעבור לטבעונות. לצערי אני נמצאת בבית של חובבי בשר מושבעים וכל יום יש כמה ויכוחים.. לפני שבוע היה ויכוח אחד גדול שבסופו ההורים שלי הואילו בטובם "להסכים" לי להיות טבעונית. אבל מבחינת בישולים דווקא יש התחשבות כי אמא שלי שמנסה גם לשמור על אורח חיים בריא מבשלת הרבה אוכל טבעוני. ואגב,טחינה-הייתה חלק בלתי נפרד מחיי עוד לפני הצמחונות. אם תוכל לשלוח לי קישורים של אתרים או דיאטנים שאפשר לפנות אליהם עם זה, זה יהיה נחמד

ladybug6

New member
הנה -

http://veg.anonymous.org.il/dietitian
במסלול של 3 מפגשים, העלות היא 40 ש"ח לבני נוער, ואפשר ליצור קשר דרך האתר.

בקשר למשפחה - תני להם זמן, הם דואגים לך ופוחדים משינוי שהם לא מכירים.. אולי אחרי מפגש עם תזונאי/ת הם ירגישו יותר בנוח. זה גם תלוי במידת האחריות שתגלי כלפי עצמך, כמה תדאגי לבריאות ולתזונה שלך, דבר חשוב בפני עצמו קודם כל בשבילך אבל על הדרך גם ההורים יוכלו להיות רגועים שאת בסדר.

vala hopa

New member
בהצלחה לך

גם אני טבעונית מתחילה (מחדש, לאחר כמה נפילות). התייעצתי בפורום טבעונות וצמחונות השבוע על הקשיים שיכולים להיות בהתמדה בטבעונות והם נתנו לי טיפים טובים. סיכמתי אותם ברשומה בבלוג שלי (יש שם גם קישור לשרשור המקורי).
אולי גם לך יעזור משהו.
הנה לינק לרשומה: http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=3063319

למעלה