טיפים לכתיבת בלוג מוזיקה משובח, מתוך Ynet

wranger

New member
טיפים לכתיבת בלוג מוזיקה משובח, מתוך Ynet

מכתבה בYnet - בתקופה בה כל ילד פותח בלוג, כדאי שהבלוג שלכם יהיה מצוין. בואו ללמוד מהמאסטר איך כותבים בלוג מוזיקה משובח בעשרה צעדים, ואיך לא להבריח את הגולשים (לא יודע מי הכתיר אותו למאסטר (בכתיבה או במוזיקה?), אבל אולי תמצאו שם משהו מעניין)...

ניסיתי לקרוא את זה

אני פשוט לא סובל את זה שהוא מכתיר את עצמו כ"מאסטר" שונא יהירות.

דנטל

New member
אה, הכתב זה הבלוגר???

אויש, ממש דוחה
. חשבתי שזה כתב שכותב על איזה בלוגר שהוא מכנה אותו בתור "מאסטר", לא שיערתי שהוא קורא כך לעצמו, בעעע.

mary lou

New member
שני דברים

א. מן הסתם עורך המוסיקה של ווינט הוסיף את התיאור. זה שגיא הוא בלוגר לא פוטר אותו מעריכה על הפלטפורמה הזו. ב. גם אם לא, גיא חג'ג' כותב את הבלוג "עונג שבת" (http://haoneg.com/ ) שהוא אחד מבלוגי המוסיקה המובילים בארץ אם לא המוביל. (בדירוג הבלוגים העצמאיים רק לפני שלושה ימים הוא לקח את המקום הראשון בתרבות, ובלי קשר הוא עשה "רעש" עוד הרבה קודם). כן, במובנים מסויימים הוא סוג של מאסטר ובהחלט יש מה ללמוד ממנו.

התיאור כמובן

כשחשבתי שהוא מדבר על עצמו
חוץ מזה שלעניות דעתי אין דבר כזה בלוגר "מאסטר"

siv30

New member
../images/Emo45.gif וגם

אני לא חושבת שיש באמת תורה שאפשר ללמד איך להפוך בלוג למוצלח באמת. חלק מהטיפים שנתן פשוט לא נכונים בראיה רחבה. אבל בסדר העיקר שהוא מאסטר.

mary lou

New member
אממ...

שיהיה לו בכיף, אם אי פעם בגלגול הבא אני אפתח בלוג מוסיקה אני אקח לתשומת לבי. (אגב, הפוסט כבר הופיע בלי העריכה של ווינט לפני כמה ימים בבלוג של אותו כותב). בכלל, הפרוייקט הזה של הכתיבה הקבוצתית עם ה10 דברים מוציא מהבלוגים העצמאיים דברים טובים. (למרות שהרעיון שלו כאילו נלקח מ"הנושא החם" של ישראבלוג, ולא, זו לא מחמאה).

למעלה