טיפים למטייל הישראלי בתאילנד

תודה מיכל ../images/Emo140.gif

יש תיכנון שהייה בצאנג מאי כולל טרק 3 ימים מה יש לעשות שם? אמיר

בקשר לתמונות../images/Emo26.gif

צודקת
ברור שצריך לבקש קודם. בשנים האחרונות זה גם הפך לתעשייה, אז מבקשים ממך כסף בשביל תמונה. אני נגד לתת כסף לילדים, אז תמיד היה לי בתיק איזה משהו לתת להם [עוגיות, עפרונות, בלונים וכד´] הילדה שבתמונה מעל קיבלה את כל העוגיות שלי, למרות שלא היה הרבה מה לאכול בטרק הזה חוץ מאורז [מאכל שאני עדיין מסרבת לגעת בו] ילדה אחרת קיבלה ממני לקראת סוף הטרק בנאפל את הכובע שלי, מה שהיה טפשי מאוד מצדי, בהתחשב בשמש הקופחת...

למיכל

גם אני היגעתי לנאפל באמצע אוקוטובר. עם הטרק חיכינו עוד איזה שבוע שבועיים, כי פגשנו חברה, שסיפרו לנו על עלוקות שנדבקו אליהם... איכסססססססססססססססס
ד"א - את יכולה לפתוח כרטיס בתפוז, גם בלי לתת להם את ה E-MAIL האמיתי שלך, ואז את יכולה לקבל מסרים לתוך התיבה האישית שלך בתפוז. בלי כרטיס אישי - יש פורומים שאת לא יכולה להשתתף בהם.

הכל גרוע מיכל

לןץ מזה שאני נורא חולה הכל טוב בכל מקרה מה יש להתמכר לפורום? אז מה אם זה פורום שמדבר על המקום הכי יפה בעולם? אז מה אם זה פורום שיש בו תמונות שלא תמצאי באף מקום אחר? לא מבין מה יש להתמכר אליו??? רק חסר לי שגם את תשנאי את הפורום הזה כבר קילבתי כמה מסרים מאנשים שטענו שהם שונאים את הפורום הזה כי כל פעם שהם נכנסים הם מתים לחזור למזרח .

גם אני חדש בפורומים

על שמך יש כף יד לכרטיס אישי ואם אין לך תפתחי כדאי לך ובקשר למאיילים הוא יכול להיות חסום ולשלוח לך הודעות כאן. אמיר
עוד שלושה ימים בתילאנד

מה יש לעשות איפה../images/Emo35.gif

בטרק
ללכת.. ללכת.. ללכת.. לרכב על פיל... לשוט על רפסודה... לאכול... בצ´אנג מאי
לקחת אופנוע
לסוע לדואי סוטפ.. [לא לטפס את כל המדרגות.. יש קיצור דרך מסביב
] לבקר בשוק הלילה.. לראות מופעי פולקלור.. לבקר במפעלים של המטריות וכל אלה.. לאכול...

כשאחזור בשלום מלא חויות אצרף תמונות

תמשיכו לכתוב: יש לי שאלה האם לקחת מצלמה איתי או לקנות בבנקוק תודה אמיר

מיכל כנסי לפה רגע....

קודם כל שלום שוב ועכשיו כנסי לפה תלכי לרישום משתמש חדש (למטה מצד שמאל) ושם תרשמי את הכינוי שתרצי בגלל זה דרך אגב יש לך כוכבית ליד השם וטיפ קטן ברגע שאת לוחצת על שם של מישהו נפתח לך כרטיסו האישי.

Mega Babe

New member
../images/Emo93.gif ../images/Emo101.gif../images/Emo57.gif תהיה בריא

לא הייתי נכנסת לפורום אפריקה בשום מחיר- מאותה סיבה הא הא!

היי תודה../images/Emo70.gif

זה אומר שטיילתם בסופ אוקטובר? איך היההההההההההה המזג אוירררררר?

טיפים למטייל הישראלי בתאילנד ../images/Emo101.gif

היי ושלום לכולם אני טס
ביום רביעי הבא ה14 בחודש לאזורים :בנקוק :צ´אנג מאי :צ´אנג ראי :פטאייה :קנצ´נבורי מי יוכל מניסיונו לספר לי כולל טיפים, מי שחווה מס´ז תילאנדי שיספר איך ומה, היכן להיות והיכן לא בכול מקום בו אני יבקר. מה לקחת איתי ומה לא בחודש אגוסט זה של השנה, האם קר או חם גם כשיורד שם גשם. מצפה לפתוח שרשור אמיר

הי, ילדה מרציפן../images/Emo20.gif

עכשיו את חלק מהמערכת
רק אל תחליפי לנו יותר מדי שמות, כדי שנוכל לעקוב.. [דווקא אהבתי MEGA BABE] בכל מקרה: מזג האוויר היה נעים וחמים, אבל ככל שעולים בגובה - הטמפרטורות יורדות בצורה משמעותית בשעות הערב. אם את מתכוונת להגיע גבוה - הצטיידי בהתאם

Mega Babe

New member
../images/Emo178.gif אל תשאלי שוקולדה

יש לי פיצול אישיות רק למגה בייב יש כרטיס... איבדתי שליטה על הזהויות שלי בכל מקרה אני רק שתיים!
תודה על התשובה!

Mega Babe

New member
עכשיו מה?

ניסיתי- אבל עכשיו איך משנים את שם המשתמש למה שאני באמת רוצה? פרוייקט ?

למעלה