טיפים למלצרים

1Meytal

New member
טיפים למלצרים

אננחנו הזמנו את הקייטרינג "רוזמרין". הם דורשים 200 ש"ח טיפ למלצר. זה נשמע לי המון ! נראה לכן שיש סיכוי להתמקח ?? חבל לי שהמלצרים ייפגעו..

רחלי1

New member
אכן, מעל ומעבר!!! ../images/Emo4.gif

אצלנו הנהלת הקייטרינג ביקשה 80 ש"ח למלצר! נסו לדבר על המחיר. הוא מופקע, לכל הדעות.

Ajax

New member
טיפים למלצרים

אנחנו משלמים 500 ש"ח לעובדי הגן - זה בחוזה עם הגן. והקייטרינג דורש מאיתנו 180 ש"ח על כל מלצר שיש מלצר אחד על עשרה אנשים. יוצא די יקר. אם הקייטרינג לא מחייב אותך לתת אז הסכום נע בין 50 ל- 80 ש"ח.

Ajax

New member
טיפים למלצרים

אנחנו לוקחים את קייטרינג פרי הארץ. הם דורשים מאיתנו 180 ש"ח וגם טעם וצבע דורשים 180 ש"ח. אולי אם תדברו עם הקייטרינג על המחירים הנ"ל הם יסכימו להוריד מעט במחיר.

לא נראה לי.... ../images/Emo46.gif

היות וממה שידוע לי המלצרים מרוויחים בין 80 ל- 150 ש"ח לערב תלוי איפה. המחירים שדורשים מכם לדעתי מוגזמים והיות ומדובר בטיפים וכידוע לכולם טיפ = תשר וככתוב תשר הוא אקסטרה מרצון הלקוח. עלי אישית (ואני מדבר מעמדת הלקוח) לא מקובלת דרך של חיוב בטיפ אם אני רוצה לשלם טיפ זה צריך לבוא ממני ורק ממני. קחו זאת לתשומת ליבכם וזה מתקשר לאחת ההודעות שהושארו בעבר כאן בפורום על כך שחתונה בישראל היא בור ללא תחתית של בזבוז כסף לחינם ועל כלום ,סחתנות לשמה שעלי אישית לא מקובלת חד משמעי באף תחום בהחלט!!!!!

Ajax

New member
בקשר לטיפ ../images/Emo12.gif

הקייטרניג שלנו לא היה מוכן לזוז בעניין הזה בשום פנים ואופן. ובבאר של סבא זה כתוב בחוזה שצריך לשלם 500 ש"ח לאנשי הגן.

שושקה@

New member
טיפים למלצרים

בעקרון הקייטרינגים מתחלקים לשנים: אלו שמשלמים משכורת למלצרים ואלו שלא. הקייטרינגים שלא משלמים משכורת גובים מהלקוחות טיפ מופרע (אני שמעתי גם על 250 ש´) כי הם פשוט לא רוצים להתעסק עם משכורות למלצרים, מס הכנסה ושאר תעוקות. שאר הקייטרינגים משלמים שכר (בד"כ מינימום) למלצרים והנ"ל מקבלים עוד תוספת שנעה בין 50-100 ש´ לערב = טיפ. שחיתות? בור ללא תחתית? חרא של אנשים? אולי. לא יודעת. אולי צריך קצת לצעוק וקצת להפוך שולחנות וזה יעזור.ואולי לא. ואם כבר אייל בסביבה - אולי הוא יוכל להאיר את עיניו לגבי התופעה הלא-פחות מרגיזה של טיפ לצלמים?

אולי במקצת...

מנסיון העבר שלי, לפני 10 שנים, בזמן המיקסרים באירועים והכבלים, כשהצילום היה של בעל בית אחר ואני הייתי שכיר, אז לצלמים שהיו בצוות הוותיקים שמבניהם לא היה איכפת וגם ללא בושה עלי לציין היו ניגשים לבעל האירוע ומבקשים טיפ לצוות! אני מעולם לא הרגשתי בנוח עם זה ולכן מעולם (חוץ מפעם אחת ויחידה בשביל הניסיון) לא ביקשתי טיפ. אני באמת חושב שטיפ צריך לבוא מתוך הרצון של הלקוח! ולא להפוך את זה למאסחרה מגעילה. אני בתור לקוח אפילו במסעדות ולשליחי פיצה אם אני רוצה אני משאיר טיפ הכל תלוי בשירות שקיבלתי. אני יכול להעיד על עצמי שאני תמיד שואף לתת את רמת השירות שאני הייתי רוצה לקבל., וכך אם הלקוחות שלי רוצים אז הם מוזמנים להשאיר לי טיפ. מעולם לא יצא לי לשוחח על כך במסגרת פגישה שלי עם לקוחות, אבל היו מקרים שהשאירו לנו טיפ בסוף ערב החתונה ותמיד הוא היה מלווה בחיבוק ואמירת תודה, ואפילו היו מקרים שכאשר הזוג הגיעו לקבל את העבודה הם היו כל כך מרוצים שבשלב הזה אפילו הם השאירו טיפ, והכל נעשה מרצונם וזה הכי כייף כי אפילו בתור בעל מקצוע אני חושב שגם זו דרך יפה להביע הערכת תודה כל אחד והדרך שלו. מקווה שתסכילו לעשות נכון ואל תוותרו לבצע הכסף איכס!!!!!
בהצלחה אייל...

למעלה