אולי במקצת...
מנסיון העבר שלי, לפני 10 שנים, בזמן המיקסרים באירועים והכבלים, כשהצילום היה של בעל בית אחר ואני הייתי שכיר, אז לצלמים שהיו בצוות הוותיקים שמבניהם לא היה איכפת וגם ללא בושה עלי לציין היו ניגשים לבעל האירוע ומבקשים טיפ לצוות! אני מעולם לא הרגשתי בנוח עם זה ולכן מעולם (חוץ מפעם אחת ויחידה בשביל הניסיון) לא ביקשתי טיפ. אני באמת חושב שטיפ צריך לבוא מתוך הרצון של הלקוח! ולא להפוך את זה למאסחרה מגעילה. אני בתור לקוח אפילו במסעדות ולשליחי פיצה אם אני רוצה אני משאיר טיפ הכל תלוי בשירות שקיבלתי. אני יכול להעיד על עצמי שאני תמיד שואף לתת את רמת השירות שאני הייתי רוצה לקבל., וכך אם הלקוחות שלי רוצים אז הם מוזמנים להשאיר לי טיפ. מעולם לא יצא לי לשוחח על כך במסגרת פגישה שלי עם לקוחות, אבל היו מקרים שהשאירו לנו טיפ בסוף ערב החתונה ותמיד הוא היה מלווה בחיבוק ואמירת תודה, ואפילו היו מקרים שכאשר הזוג הגיעו לקבל את העבודה הם היו כל כך מרוצים שבשלב הזה אפילו הם השאירו טיפ, והכל נעשה מרצונם וזה הכי כייף כי אפילו בתור בעל מקצוע אני חושב שגם זו דרך יפה להביע הערכת תודה כל אחד והדרך שלו. מקווה שתסכילו לעשות נכון ואל תוותרו לבצע הכסף איכס!!!!!
בהצלחה אייל...