טיפים לעיצוב אלבום ראשון?

טיפים לעיצוב אלבום ראשון?

שלום לכולם,
אני מעצבת אלבום לזוג שעומד להנשא, שמבוסס על סרטון שכל החברים הכינו להם לחתונה. האלבום יכלול תמונות ילדות של בני הזוג, תמונות מצילומי הסרט וכמה ברכות ומשפטים. סה"כ יהיו בו כ50 תמונות, אולי קצת יותר (כלומר בערך 30 עמודים)

חשבתי לעצב אלבום דיגיטלי אך החברים שכנעו אותי שיותר יפה לעצב אלבום "כמו של פעם" עם דפים דביקים. העניין הוא שזכור לי שדפים דביקים מצהיבים לאורך זמן. אז הנה כמה שאלות:

1.האם יש אלבומי "דפים דביקים" איכותיים שאינם מצהיבים או שעדיף לקנות אלבום עם דפי בריסטול עבים ולהדביק לבד?
2.איזה דבק ודפים מומלצים להכנת "מסגרות" למינהם, ואיפה אפשר לקנות אותם?
3.מי מכיר/ה חנות מומלצת בת"א שמבצעת סריקה ופיתוח איכותי אך לא יקר בטירוף של תמונות ישנות?
4. טיפים נוספים או דוגמאות לאלבומים בסגנון יתקבלו בברכה!!!

תודה

רוב הבנות שעוסקות בסקראפבוקינג לא מעצבות על גבי

אלבומי "דפים דביקים". אנחנו משתמשמות באחת משלוש אפשרויות - רוכשות בחנויות המיועדות בארץ או בחו"ל אלבומים שעל גביהן מעצבים, או משתמשות באלבומי שמרדפים או שיוצרות את האלבומים לבד . מציעה לך לשוטט בפורום ובבלוגים של הבנות ולבדוק מה מתאים לך.
חומרים ייעודיים ניתן לרכוש בחנויות היצירה או בחנויות באינטרנט המיועדות לכך, לרובן יש גם חנות פיזית שניתן לבקר , להתרשם ולקנות, או בחו"ל.
לגבי סריקה של תמונות לא אוכל לעזור לך. לגבי פיתוח - בתל אביב הכל יקר! עם זאת במקומות מסויימים ניתן לרכוש כרטיסיה שמוזילה מעט את הפיתוח.

רשימת החנויות בארץ

http://www.tapuz.co.il/forums2008/links/default.aspx?forumid=1767&cId=13311&sId=15221

למעלה