טיפים לרעיונות עיצוביים?

yaliya

New member
טיפים לרעיונות עיצוביים? ../images/Emo142.gif

שלום, אני מעוניינת לעצב חדר לתינוק שאמור להיוולד (ב"ה) בעוד שלושה חודשים... רציתי לדעת: 1. מתי כדאי להתחיל לארגן את החדר מבחינה עיצובית? 2. האם אפשר לעצב חדר ילדים במינימום הוצאה? החדר זקוק לצביעה בעיקר (אם אפשר צביעה מעניינת...) ולרעיונות עיצוביים שלא עולים הרבה כסף. *בחדר יש ארון עתיק כבד (שהדיירים הקודמים הביאו מפולין) בצבע חום. הארון לא ממש מתאים לחדר ילדים, אבל לא נראה לי שנוכל לרכוש ארון אחר אלא אם כן מישהו שמע על מקום עם ארונות זולים... יש למישהו טיפים בשבילי ????

juliet26

New member
האממממ...

לגבי צביעה מעניינת אני יכולה להמליץ על שבלונות שאיתם תוכלי לקשט את קירות החדר... את השבלונות תוכלי להשיג בכל חנויות היצירה.. כדי ליצור את החמימות שמצריך חדר ילדים לדעתי חשוב שיהיה שטיח, כמה כריות ואת יכולה למצוא את הדברים הנ"ל בבזרים או אולי באיקאה... מקווה שעזרתי קצת... תחכי למומחים בטוח יהיו להם עוד הצעות...

יעל11כהן

New member
דברים שעולים בדעתי

1. במה כדאי להתחיל? אני הייתי מתחילה בצבע. ואני דווקא אוהבת צביעה חלקה ובצבע אחד - חשוב לדעתי שיהיה צבע נעים וחמים (לא לבן, אפור, אדום וכדומה). 2. לגבי הריהוט : אם הארון טוב ונעים לשימוש ורק הצבע שלו נראה לא מתאים - אפשר אולי לצפות בטפט / לצבוע ולצייר עליו וכדומה. אני הייתי מעדיפה לקנות ארון מתאים יותר ואם אין תקציב, אז אפשר למצוא דברים יפים וזולים ב"יד שניה" (גם ככה הארון הוא יד שניה). 3. מיטת תינוק ושידה שמתאימים לארון בצבעם. הרהיטים הצבועים עולים יקר יותר. אפשר להסתפק בעץ טבעי, בצביעה עצמית או בקניית ריהוט יד שניה. 4. שטיח בהחלט יוצר אוירה חמימה. 5. אני אישית אוהבת ציורי קיר - ואפשר לצייר ולצבוע לבד. יש גם דמויות מסול שמוכרים בחנויות של "שני שקל" שאפשר לשלב על הקיר ומנסיון - הם נראים יפה על הקיר, בשילוב נכון. 6. וילון שתואם למצעים/לשמיכה/לשטיח גם יוצר הרמוניה. ובאופן כללי - כדאי לך לעשות חיפוש באנטרנט של צילום חדרי ילדים. בטח תמצאי משהו שאת אוהבת ושיתן לך השראה. שיהיה במזל טוב.

גולי מ

New member
בריהוט עתיק לא נוגעים

לא בצבע ולא בטפט. אולי אפשר למכור אותו, ולקנות חדש. תתפלאי איזה ערך יש לעתיקות. אולם, עתיקות שיד לא מקצועית נגעה בהן... אין להן דורש. שימי תמונה של הארון בפורום, סתם בשביל חובבת עתיקות כמוני, אולי אוכל לייצץ לגופו של עניין.

עיצוב חדר ילדים

הי שמי הלית ואני מעצבת של חדרי ילדים ושל אביזרים שונים לחדרי ילדים. אשמח מאוד ליעץ לך בענייני צבע ואיבזור. אני חושבת שביד נכונה אפשר למצוא פתרונות מקסימים ולא יקרים וליצור לילד חדר מקסים מיוחד ונעים. גם אני אמא צעירה לזאטוטים ומודעת לבעיות התקציב. צרי איתי קשר ונוכל למצוא פתרון שיתאים לך. את מוזמנת להציץ באתר שלי ולראות קצת עבודות. ולחזור אליי בטלפון או במייל. נשתמע הלית

yaliya

New member
../images/Emo39.gif

תודה לכולם על הרעיונות. אני אחפש באינטרנט עיצובים של חדרי ילדים וננסה לשאוב רעיונות עד כמה שאפשר...
בקשר לארון נראה לי שבסוף נקנה איזה ארון יד שניה או ארון זול אחר. בכל מקרה נחמד לדעת שיש את מי לשאול ועם מי להתייעץ אז תודה רבה לכם

למעלה