טיפים לשחקני קאש

raphaelgav

New member
טיפים לשחקני קאש

טוב, אז אני בפורום כבר איזה חודש, והחלטתי לשתף אותכם בכמה טיפים שלמדתי על בשרי תוך כדי משחק. אין לקחת שום טיפ כאבסולוטי כי פוקר הוא משחק מאוד נזיל. אלו הם טיפים רק לקאש גיים ולא לטורניר ( אני שחקן קאש לא רע ולא משהו בטורנירים) 1. הידיים שהכי הרבה מרוויחים עליהם ( או מפסידים עליהם) כסף הן טריפס בפלופ או פלאש. לשים לב. אני כמעט תמיד משחק כל זוג אלא אם הייתה העלאה מוגזמת מאוד. אני גם תמיד משחק את הנט פלאש דרו ( אס ועוד קלף עם אותו צבע וסמל). להזהר ממשחק עם LOW פלאש דרו...אפשר להפסיד המון כסף כך. 2. בשעה הראשונה על השולחן ( לייב), לשחק בערך 60-70% מהידיים שבדר"כ הייתם משחקים. למה? כי אתם רוצים להתרכז במה שקורה מסביב, איך השחקנים משחקים, תנועות גוף, סגנון הימור, מי מבלף ומי לא, אם יש שני אנשים שעובדים ביחד על השולחן וכולי... 3. זה אישי, אבל אני אוהב לדבר הרבה. זה עוזר מאוד להעביר את הזמן וגם אפשר ללמוד המון על האנשים מסביב וסגנונות משחק. לדוגמא: אם אתה מדבר עם מישהו והוא אומר לך שהוא פוטר מהעבודה לפני כמה ימים, אתה יכול לצפות לאחד משני סגנונות משחק ממנו: או סופר סופר טייט ( כי אין לי הכנסה קבועה) או משחק מאוד מאוד אגרסיבי ( כי הוא צריך לעשות כסף ומהר). 4. תמיד לחפש את הדגיג, חובבן, או איך שתקראו לזה. יתכן שיהיה להם מזל, אבל לאורך זמן ( בדר"כ בסשן של 7-10 שעות) התחרות האמיתית היא מי מהשחקנים האחרים בשולחן יצליח לרוקן את הדגיג. 5. להיות נחמדים לאנשים מסביב, ואפילו לעשות דילים עם אנשים שנהייתם "חברים" שלהם. עדיף לוותר על כסף מאנשים כאלה- יש אפשרות ליצירת קשר, המשך משחק משותף או כל דבר אחר. לדוגמא: ישבתי 6 שעות עם אותו בחור לידי, דיברנו המון זמן והחלטנו שאני לאחד יש מגה הנדהוא מסמן לשני בצורה כזה או אחרת....אולי לא הכי אתי, אבל זה עדיף ככה. 6. להזהר מאנשים על עודף מזל, או קארמה. זה מדהים כמה שלפעמים לסטטיסטיקה או שום קשר למשחק. לפעמים שחקן בפול און פשוט פוגע כל הזמן. עדיף לזוז מהדרך שלו. הוא בדר"כ ימשיך ויפדע באותו ערב. 7. תמיד! לשבת על השולחן עם המקסימום האפשרי, ועדיף גם עם עוד 50-100% מהמקסימום בכיס. VARIANCE בפוקר יכול לסיים את הערב תוך שעה. אם באתם עם גיבוי, אתם יכולים להציל את הערב. לא! להביא כרטיס אשראי! כאשר הכסף אזל, ללכת הביתה!!!!!!!!!!!! אם אתה מזהה שאתה בטילט- ללכת הביתה! אין דבר יותר טיפשי בפוקר מאשר להיות בטילט ולנסות לשכנע את עצמך ש"הנה אני מחזיר את ההפסדים ו***** את הבן **** הזה". 8. תמיד לחשוב על מה השחקנים האחרים יושבים. גם אם אתה לא מעורב במשחק. אם אתה מצליחים לקרוא טוב שחקן, אין שום סיבה שלא תקחו ממנו כסף בהמשך הערב. 9. להביא איפון, איפוד או כל מכשיר MP3 כזה או אחר. לפעמים שולחן הפוקר יכול להיות משעמם ואיטי להחריד. 10. לנסות ליצור רושם שגוי על השחקנים האחרים במשחק. מה זה אומר? לשאול חברים טובים איך הם מגדירים את סגנון המשחק שלכם, ולנסות לשדר סגנון אחר בשולחן הפוקר. יכול מאוד להועיל.... 11. מידי פעם, לשחק בסגנון משחק שונה לחלוטין ממה שהייתם משחקים בדר"כ. זה יפתיע את היריבים ויבלבל אותם לחלוטין. לדוגמא, אם ישבתם בשולחן כמה שעות ונוצרה לכם תדמית של רודף פלאשים, אז פעם במקום לעשות קול לפלאש דרו על הפלופ או הטרן, לעשות רייז גדול. הם לא יבינו מה קורה. ואם אתם פוגעים בטרן או ריבר בפלאש עשיתם המון כסף ( אם הם עשו קול לרייז). 12. לבוא לקזינו או משחק לבוש קזואל...אין דבר יותר טיפשי מבחור שמנסה לעשות רושם ומופיע בחליפה או משהו דומה. בדר"כ אלו אנשים בלי מושג. 13. לקלוט מיהם השחקנים הטובים על השולחן, ולקחת את הזמן בכל החלטה ביד נגדם. כמובן להזהר, אבל לא לפחד. בהצלחה

klapim

New member
לדעתי הרסת הכל במו ידיך

בסעיף שבו אתה רומז לחבר שלך שיש לך יד גבוהה בעברית קוראים לזה רמאות!!!!!!!!!!! מצטער,אני לא רוצה שום טיפ מנוכל.

raphaelgav

New member
כדאי לך להזהר בהאשמותיך חסרות כל הביסוס והידע

מעולם לא רימיתי במשחק פוקר. זוהי זכותי המלאה לומר לכל אדם בשולחן בכל שלב במשחק שיש לי מגה יד. לעולם לא אומר מפורשות את מה שאני מחזיק ביד או ארמוז בצורה כזו או אחרת שמישהו מהיושבים ידע מה יש לי. וזוהי גם זכותי המלאה להחליט עם האדם שיושב לידי שאם רק שנינו במשחק ( ביג וסמול בלייד) אז נצקצק את כל המהלכים בלי קשר ליד שאנחנו מחזיקים. אין שום דבר לא חוקי בזה. להבא, אנא, תזהר בהאשמותיך. יום טוב.

לא, זוהי לא זכותך המלאה וכן זוהי רמאות...

ציטוט שלך: "ישבתי 6 שעות עם אותו בחור לידי, דיברנו המון זמן והחלטנו שאני לאחד יש מגה הנדהוא מסמן לשני בצורה כזה או אחרת....אולי לא הכי אתי" זה רמאות, חד וחלק..

raphaelgav

New member
זו לא רמאות.

מותר לי להגיד לו: "תזהר יש לי מגה הנד", או לעשות לו רי רייז גדול. לכל אדם בשולחן יש אפשרות לעשות את ההחלטות שלו. הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה. אני לא אומר את הקלפים שברשותי. חוץ מזה, שאני מונע מההבחור להפסיד כאן ( רוב הסיכויים), אז אני לא מרגיש רע עם זה. להפך. אני חושב שזה הוגן.

boca

New member
זה הוגן כלפי החבר שלך אבל לא כלפי שאר השחקנים

אלא אם כן אתה מיידע את כולם על הסימונים ההדדיים ביניכם (מה שמין הסתם אתה לא תעשה), זה לא הוגן כלפי שאר השחקנים בשולחן.

thecrater

New member
זו פשוט רמאות

זה לא שאמרת באופן אקראי ובלתי מסוכם מראש שיש לך יד גדולה. כל אחד יכול במהלך המשחק לזרוק דברים. זה באמת חלק מהמשחק. אם אתה מסכם עם מישהו על משמעות של הדברים שנאמרים - כאן מתחילה הבעיה.

Godu

New member
אתה אשכרה לא מבין ?

נשארת HeadsUp עם מישהו ביד ? סבבה. תגיד לו מה יש לך, תעשה עסקאות, אפילו תשים את הקלפים שלך פתוחים על השולחן, אין בעיה עם זה. יש הרבה כללי אתיקה שלא מקפידים עליהם בפארטיות או במשחקי חברים בארץ. גם הרבה מכללי האתיקה של טורנירים לא תופסים בקאש. ניתן להתווכח גם על הרבה דברים שנמצאים בתחום האפור אבל מה שאתה עושה זה חד וחלק לרמות. אין פה שום שאלה ושים לב שכולם בפורום אומרים לך את זה. אני אתן לך עצה אחת בחינם. בחיים אל תנסה לעשות את זה בקזינו, כי אם תופסים אותך, אתה תמצא את עצמך עם כמה אצבעות פחות. ואגב, גם על שאר העצות שלך יש מה להגיד, פשוט ברגע שסיפרת את הדבר הזה, די הוצאת את החשק לדבר איתך על כל דבר אחר.

modz0r

New member
בסופו של דבר זה תלוי איפה תעשה את זה

במשחקים עם חברים אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה עד שחברים שלך יתעצבנו, אבל בקזינו זה פשוט אסור. אם אתה תשב בקזינו עם חבר ובאופן קבוע תמנעו מידיים אחד נגד השני והדילר יבין שזה מה שאתם עושים, שניכם תורחקו מהמשחק (בקאש יגידו לכם לעזוב, בטורניר אתם תקבלו עונשים [לעזוב את השולחן לכמה סיבובים]). שנה שעברה הייתי בקזינו בברצלונה ובשולחן שישבתי בו היו שני אנשים ששיחקו ככה. הדילר קרא לאחראי על חדר הפוקר שאמר להם שזאת הזהרה ראשונה ואחרונה, ושאם הדילר יחשוד שוב שהם לא משחקים אחד נגד השני שניהם יורחקו מאיזור הפוקר. כמה דקות אחר-כך שניהם היו ביד נגד עוד מישהו, כאשר אותו אחד עשה רייז ואחד החברים בא להשוות אותו. השני אמר לו משהו בגרמנית, ובמקום להשוות כמו שראית שהוא מתכוון לעשות הוא עשה פולד. השני (זה שאמר לו לעשות פולד) עשה רירייז גדול, ככה שיכלת להבין שהוא אמר לו לצאת מהיד בגלל שהוא מתכוון לעשות רירייז. באותו רגע הדילר קרא לאחראי שאמר להם לסיים את היד הזאת, והרחיק את שניהם מהשולחן. בקיצור, צריך להיזהר מזה.

raphaelgav

New member
אני משחק בקזינו כבר מעבר לשנה

לפחות פעמיים בשבוע. אני מכיר אישית את רוב הדילרים ומנהלי חדר הפוקר. מעולם לא העירו לי על מעשי או נתנו לי אזהרה. מעולם. בחיים אני לא אתערב באמצע יד ואגיד למישהו מה לעשות. זה אסור בתכלית האיסור. אני תמיד מדבר רק אנגלית בשולחן ולא שום שפה אחרת או רמיזות. כך שמה שהגרמנים האלו עשו אני בטח לא עושה. לא משחקים אחד נגד השני? זו זכותנו המלאה כשחקנים לצקצק עד הריבר כאשר הסכמו על זה. לא ראיתי עוד דילר שחושב שמעשים כאלו לא חוקיים זה בטוח. המון פעמים אנשים אומרים בקזינו אחד לשני: "בוא נצקצק עד הסוף", או "בגלל שאכפת לי ממך, אני מקפל"- ואז מראים את היד המנצחת. זה קורה כל הזמן. ובקשר לבחור שאמר שאין הוא רוצה לדבר איתי- שיבושם לך. יום טוב. בחיים לא שיחקתי בפארטייה כמו רובכם. כל הידע שלי עם מה אסור ומה מותר הוא מהקזינו. שיהיה לכם יום טוב. .

Godu

New member
אתה סותר את עצמך

"בחיים אני לא אתערב באמצע יד ואגיד למישהו מה לעשות. " לעומת "הוא מסמן לשני בצורה כזה או אחרת....אולי לא הכי אתי, אבל זה עדיף ככה" אז אתה לא אומר לו במילים אבל מסמן לו בסימנים ? בעצמך כתבת שזה לא אתי אז מה אתה מיתמם עכשיו ? אני מתקשה להאמין שאתה לא מבין שמה אתה עושה הוא רמאות. אתה באמת לא מבין שיש הבדל אדיר בין להגיד למישהו ב HeadsUp שאתה רוצה לצקצק עד הסוף לבין *הסכם מראש* עם שחקן אחד ש*כל יד* אתם מסמנים אחד לשני כשיש לכם יד גדולה ? תגיד שטעית וסגור את הסיפור. אתה רק יוצא יותר ויותר טמבל.

Godu

New member
ואגב, אהבתי מאוד את טיפ מספר 6

"6. להזהר מאנשים על עודף מזל, או קארמה. זה מדהים כמה שלפעמים לסטטיסטיקה או שום קשר למשחק. לפעמים שחקן בפול און פשוט פוגע כל הזמן. עדיף לזוז מהדרך שלו. הוא בדר"כ ימשיך ויפדע באותו ערב."

thecrater

New member
הם לא העירו לך?

חבל מאוד. זה עדיין לא עושה את זה בסדר. זה בסך הכל אומר שגם הם לא היו בסדר. מותר לך לבקש משחקן במהלך היד לצקצק עד הריבר או להגיד לו שאתה מקפל כי היד שלו עדיפה/ כי אתה מרחם עליו/ כי אתה מאמין שאם תקפל יהיה שלום עולמי.. אבל אתה לא יכול לסכם עם שחקן אחר לפני תחילת המשחק איך אתם משתפים פעולה. פוקר הוא משחק אישי ולא קבוצתי.

alextoon1

New member
זוהי רמאות בצורה הכי ברורה שיש!

אל תופתע אם יום אחד יפרקו אותך במכות!

למעלה