טיפים ל-המסע ב-פולין.

טיפים ל-המסע ב-פולין.

היה לי מסע מעניין במיוחד אבל אם איתי יודע מה להביא אז זה היה מושלם. תוכן עניינים: 1. מלונות 2. ביגוד 3. חנויות 4. ציוד נוסף 5. שתייה חריפה. פירוט: 1. מלונות: ישנו ב-3 מלונות: נובטל סנטרום , ויקטוריה ו-פוד wawelem. הדירוג שלי ב: מקום ה-1: נובטל. מקום :2 פוד wawelem מקום 3: ויקטוריה. נובטל ו- פוד wawelem הם בערך באותו רמה, ההבדל הוא ש- פוד wawelem הוא מלון קטן לאלה סה"כ 5 קומות של חדרים. ויקטוריה אומנם מלון גדול אבל סובל מה-ונדליזם הישראלי והכול היה שבור ומפורק. כנראה שהם מחכים שתסתיים העונה של המשלחות ואז הם יתקנו. 2. ביגוד: המזג אויר היה מ-קר מאוד לקריר שמצריך רק חולצה טי-שרט ומעיל. הביגוד שהיתי איתו הכי הרבה לפי סדר הלבשה: א. חולצה תרמית. ב. חולצת געטקס. ג. חולצת טי-שירט רגילה. ד. מעיל. ה. כפפות כשצריך. מומלץ לקנות חולצה תרמית אחת ופשוט כל יום אחרי הגעה למלון להפוך אותה להתאווררות. 3. חנויות: היינו בשלושה מקומות שאפשר לקנות מתנות: מכרות המלח וזקופנה. פשוט שחכתי באיזה עיר נתנו לנו עוד זמן חופשי. בשני המקומות אפשר לקנות בירות פולניות, אבל בזקופנה אפשר לקנות אלכוהול יותר מוכר: כמו סמירנוף, אבסולוט וכל הדברים הטובים. בזקופנה יש חנות אלכוהול מול KFC. אפשר לקנות סמירנוף 200 מ"ל ב12 זלוטי. מכרות המלח, אומנם סה"כ 10 חנויות אבל אפשר לקנות שם Żywiec וגם Tyskie בחמש זלוטי בערך. רמת המחירים היא בסדר אבל אל תבנו על כך שזה זול קניתי כרטיס XD של אולימפוס ב-85 זלוטי שזה יוצא בערך 110 שקל. לפי השער הנוכחי. כשיכולתי לקנות ב70 שקל בארץ אבל לא נורא. חשבו כסף פה: http://www.hamara.co.il/index.php חולצות אוהדים קונים בשוק מתחת לגשר של המכוניות, יש שני נתיבים בין הנתיבים יש רווח, וברווח הזה יש דוכנים שונים של בגדים עכשיו כשתמצאו את הגשר פונים שמאלה עד שמגיעים לדוכן עם חולצות אוהדים, המחיר הוא 28 זלוטי לחולצה אבל אפשר להוריד ל25 זלוטי. אין את כל המידות בדוכן הזה כמו XXL או S. 4. ציוד נוסף: טוב אז כך אני ממליץ לוותר על נייר טואלט, אני עשיתי כך וזה היה טוב כי יש לי עוד מקום במזוודה. הנייר טואלט שלהם ממש טוב ולא כמו נייר זכוכית. אם כל כך קשה לכם, יש שני אפשרויות למצוא מישהי שהביאה איתה סטוק נייר טואלט או לאסוף כסף מכל המשלחת ולשלוח את ראש המשלחת לקנות נייר טואלט. מגבת גם תוותרו, בכל המלונות עדיין מביאים מגבות [אני מקווה שימשיכו כך-כי כל הזמן גונבים מגבות]. שמפו לא צריך להביא 2 ליטר אלא להביא כמות קטנה. אפילו אפשר לוותר על השמפו. כי גם את השמפו נותנים. 5. שתייה חריפה: שתיתי שלושה בירות פולניות: Tyskie, Żywiec, LECH Premium Beer. רמת המחירים היא בין 2.5 זלוטי ל3 זלוטי לבירה אחת יותר ממה שרשמתי זה אומר ששוחטים במחיר ועדיף לחפש מקום אחר. הדירוג שלי הוא כזה: LECH Premium Beer Tyskie Żywiec הבחירה שלי הסתמכה על כך ש Żywiec הוא לא טעים ולא מחליק טוב בגרון לפי דעתי. ו- LECH Premium Beer הכי טעים ועם טעם מעודן ומחליק בגרון טוב. בהצלחה במסע ואל תשכחו להשתכר!!!

מדריך1

New member
לאבוד בעולם הגדול,אכן אתה אבוד אך לא רק

בעולם הגדול אלא גם בעולמך הקטן והמצומצם, המסכם את המסע לפוילון בקניות ואלכוהול. אינך ראוי לצאת לפולין. אינך ראוי להגיב בפורום הרציני הזה. אינך ראוי לתת עצות. אתה בזיון לבית הספר בו אתה לומד. אתה בזיון לחבריך. אתה בזיון לכל המפעל המדהים-הנקרא -המסע לפולין. בגללך ושכמותך, טוענים לסגור את המסעות לפולין.

שירנות

New member
סוג של...../images/Emo45.gif

לא הייתי מנסחת את זה בכזאת גסות אבל, הוא צודק לגמרי...
זה נשמע כאילו נסעת לטיול לאמסטרדם, רק היו חסרים סיפורי קופי שופס והכל היה מושלם... חבל...:/

Old Cat

New member
מדי פעם מגיע מישהו ומוכיח שוב

שצריך לעשות מיון קפדני יותר לפני היציאה.

סליחה אם זה נשמע עד כדי כך. אבל אני לא מאלה

שהשתכרו למוות אצלנו לא היו כאלה!!. 2 בירות סה"כ שתיתי וכמה כוסות של מלונות-לא קניתי מבאר או משהו. זהו אז לא להתנפל עליי. באתי בקטע של לעזור לאנשים ומה אנשים נתפלים עליי בקטע של אלכוהול. אסור להתפרק קצת? נסעתי כדי להחכים מהנושא ולהינות במידה שווה.

שירנות

New member
זה בכלל לא עניין

של אם השתכרת או לא... עצם זה שסיכמת את המסע בבירות וקניות מראה את העמדה שלך לגבי המסע. זה נקרא טיפים? לא זכור לי שמישו חזר וכתב טיפים לגבי בירות וקניות.... בטח שלא לגבי בירות תתבגר. המסע הזה ממש לא עוסק בטיב ומחיר הבירות בפולין! ולא נוסעים למסע הזה בשביל להנות,בטח שלא ממגוון הבירות שיש לפולין להציע ההנאה באה יחד איתו אבל זאת בהחלט לא אמורה להיות מטרה עיקרית. אם זה מה שלקחת איתך מהמסע, ויותר גרוע,אם אלה המסרים שאתה רוצה להעביר לאחרים לגבי המסע אני מצטערת אבל הם צודקים לגמרי, בגלל אנשים כמוך העניין של המסעות הופך לדבר שיש שטוענים שצריך לבטל. באמת חבל....

Hermione1382

New member
יותר מכך הסיכום שלך הוא אל תשכחו להשתכר....

מה זו ההתממות הזאת?????????? אתה אומר דבר כזה בסוף הודעה ואחר כך טוען שאין לזה חשיבות? עזוב את זה שאלכוהול זה יותר גרוע מסמים... עזוב את זה שטיול לפולין הוא לא נופש פעיל בקלאב עם דיסקוטקים ואלכוהול - אלא סיור ללמידה גרידא... אם אתה רוצה לטייל בפולין ולהשתכר בבקשה סע לבד!!! - ניתן בהחלט לנסוע גם בצורה לא מאורגנת ושב באחד בפאבים הרבים בזאקופנה ורשה או קראקוב- לא במסגרת של מסע חינוכי שיש לו מטרה מאוד מאוד ספציפית.... באמת.... גועל נפש...

aknvmch

New member
מסע לפולין

אתה בזיון לחבריך בקיצור ישראלי מכוער

tudu

New member
אז בוא אני רגע אנסה לשרטט איך אתה נראה..

ילד בור. ('בור' זה קיצור של 'בור ועם הארץ' אדם ללא השכלה, פשוט חשבתי שאם אתה בור.. יש סיכוי שלא תדע אפילו מה זה..) נגרר אחרי החברים. כי אתה לא מסוגל לחשוב לבד. ולכן את החושב שכתבת סיכום מדליק.. טיפש בלי שיקול דעת. מספיק טיפש בשביל לרשום את ההודעה הזו שכל העולם יראה אותה... יצאת לראות וללמוד על המקום בו נרצחו מושפלים מליונים ! הסיכום שלך זה היכן לקנות. מה לשתות (כשמשרד החינוך אוסר אלכוהול !) אבל מי הם שיגידו לך מה לעשות.. היכן קונים צעיפים, כמה זמן פנוי היה.. אין לך מושג מה היה שם, ישבת בסוף האוטובוס עם אוזניות MP3, היית עסוק בלנשנש ממתקים, לרוץ לקנות היכן שרק היה אפשר, להתבכיין 'למה אין זמן פנוי'. להתפרע במסדרונות ובחדרים, לרדת יחף ללובי. ושורת המחץ שתבייש אותך לכל החיים - כשתגדל אולי תבין למה. ואם אתה לא מבין למה נפגענו אישית, תחשוב שהייתי עומד על המצבה של קרוב משפחה שלך.. משתין עליה.. ומגכח.. "מה הבעיה.. רק רוצה להנות קצת.. מה אסור.. אל תהיו כאלה כבדים.."

אני לא מצטער שכתבתי את זה אבל אם היה רשום

"לא לכתוב על אלכוהל כי זה פוגע במשתמשים פה" היתי לר רושם. חוץ מזה תקבלו את זה יש הרבה כאלה שעשו דברים מגעילים יותר כמו לחרבן ולהשאיר את החרא על המיטה או על הקירות. תאמינו לי עדיף שאני ישתכר בחדר מאשר לחרבן ולהרוס את החדרים שכבר במצב לא טוב.

tudu

New member
מי המודלים שלך לחיקוי ? למי אתה משווה את עצמך

אם אתה גונב מידי פעם פלאפונים בבית הספר.. תשווה עצמך לאלפרונים - ובעיני עצמך תהיה צדיק. מעניין אותי למה אינך משווה עצמך לאחרים, לחבורה הטובה יותר ? שלמדו לקראת המסע או באו לחוות ? עדיף להיות זנב לאריות, מאשר ראש לשועלים.. איזה בן אדם אתה.. ? איזה ערכים ספגת מהבית ? "הכל שטויות" "העיקר להנות" "נו אז שתינו.. מה הבעיה.." האם אתה לוקח אחריות ? או כווולם אשמים - רק אתה תמיד יוצא בעיני עצמך בסדר.

לזרושקה

New member
?!

מה נראה לך שאתה כותב על אלכוהול בהקשר של המסע? למה נראה לך שאנשים יקנו, או שיתנו לאנשים לקנות אלכוהול במסע?! המסע הזה יש בו הרבה יותר מאלכוהול ולא מעניין אותי כל כך אם אתה מאלה שהתשכרו או לו. יש דברים שלא עושים, אומרים או מס]רים עליהם וזה אחד מהם!

למעלה