טיפים קצרים לשיפור מתכונים/מאכלים
בסוף שבוע הכנתי סיר גדול של מטבוחה.
שנים אני מכין מטבוחה ושקשוקה רק מפלפלים אדומים.
כשהגעתי ליפו לקנות את הירקות נזכרתי שמישהו אמר לי פעם שמטבוחה טובה חייבת לכלול גם פלפל ירוק. החלטתי לנסות והוספתי פלפל ירוק אחד.
התוצאה הייתה מאד טובה בעיניי.
בהחלט טיפ שאני מתכוון לאמץ קדימה.
מי רוצה לשתף בעוד טיפים קטנים מהסוג הזה שיכולים לשדרג לנו את החיים במטבח?
בסוף שבוע הכנתי סיר גדול של מטבוחה.
שנים אני מכין מטבוחה ושקשוקה רק מפלפלים אדומים.
כשהגעתי ליפו לקנות את הירקות נזכרתי שמישהו אמר לי פעם שמטבוחה טובה חייבת לכלול גם פלפל ירוק. החלטתי לנסות והוספתי פלפל ירוק אחד.
התוצאה הייתה מאד טובה בעיניי.
בהחלט טיפ שאני מתכוון לאמץ קדימה.
מי רוצה לשתף בעוד טיפים קטנים מהסוג הזה שיכולים לשדרג לנו את החיים במטבח?