טיפים

טיפים ../images/Emo91.gif

שרשרו כאן את כל הטיפים שיש לכם/ן ..שאספתם במשך השנים ... הטיפים יכולים להיות על כל הנושאים.. טיפ קטן ...יכול לפעמים לשנות בגדול .

אהובה.א

New member
הטיפ הכי חשוב לדעתי

"ואהבת לרעך כמוך" אולם יש הרבה... והנה חלק מהם : "אל תעשה לרעך מה ששנוא עליך". "אהוב את עצמך - אח"כ יותר קל לאהוב אחרים". "היזהר מאלה שטוענים שהם החברים הכי טובים שלך". "קחי לך מנוחה שעה ביום לעצמך בלבד. אחרי המנוחה יהיה לך קל יותר להתייחס לדברי הקורבים לך ולבעיותיהם". "אדם שלא טועה - לא חי". והטיפ שעשה לי את "זה" הכי הרבה הוא : כל מה שאתה שומע - אתה שוכח. כל מה שאתה רואה - אתה זוכר. וכל מה שאתה עושה - אתה יודע. (זיגמונד פרויד)

ריביקי

New member
שני הטיפים שעלו לי ישר לראש../images/Emo140.gif

חיייה את הרגע.זאת אומרת להשתדל כמה שיותר למצות ולהנות ממה שאתה עושה עכשיו, ברגע זה כי הרגע הזה לא יחזור ........... הטיפ השני שלי הוא שכל דבר שעושים לעשות אותו מכל הלב
. ואוייי נזכרתי בעוד אחד אז יש לי שלושה להסתכל תמיד על חצי הכוס המלאה.

דאנה

New member
שני טיפים ממש שונים

1. טיפ שעזר לי לעבור חוויות לא נעימות - חייגי והעולם תמיד יחייך אלייך- תמיד תמיד למצוא את החיובי בכל מה שקורה ואם קשה אז להודות על הקשה כי כך מעריכים את הטוב. 2. בתור אחת ששורפת סירים- אבקת כביסה ומים רותחים מסירים כתמי שריפה וכל מיני איכסות שנדבקים לסיר- באמת הסירים שלי מודים לבעל הטיפ הזה שאני לא זוכרת מי זה

מנורה

New member
../images/Emo140.gifהטיפים שלי

1. מתחת לכל שריון אנושי יש מישהו שרוצה להיות מוערך ונאהב. 2. אלוהים לא ברא הכל ביום אחד מה גורם לי לחשוב שאני יכול? 3. לעולם אין להגיד לא למתנה מילד. 4. שכל אותם דברים קטנים בחיים עושים אותם כל כך מרהיבים 5. ככל שיש לי פחות זמן אני מספיק יותר דברים

והטיפים שעולים לי עכשיו

1. בכל חסרון יש אפילו יתרון,ולראות את הטוב בכל מצב,אפילו שזה לא אידיאלי. 2.להיות אופטימים תמיד 3.לא לדחות דברים 4.חיבוקים ונשיקות לבעל תמיד עוזרים טוב חצות+
לילה טוב

שש שבע

New member
משהו מעשי

באופן קבוע, אבל ממש קבוע, כשביקשו ממני לעשות עבודה ואני קצת היססתי, או אפילו לא , אם אמרו "אני אשלם לך" ידעתי שיהיו לי בעיות עם התשלום. מה זה "אני אשלם לך? מה אני עובדת בהתנדבות? אז מי שדאג לידע אותי שהוא ישלם, כנראה לא שילם בעבר, ולא קיבל שירותים בגלל זה.

טיפים../images/Emo142.gif

מה שלא עושים ממנו סיפור גדול, לא הופך לסיפור גדול..
להשתדל לחפש בכל אדם את הצד החיובי שבו ולא את השלילי..
Allways look on the bright side of life

bell2002

New member
לסמוך על החושים שלנו

כמובן תחת בקרה של שכל והגיון ישר אבל בגדול חושיי הטעוני מעט מאוד פעמים. וכשטעיתי זה היה כי נתתי לאחרים משקל יתר בהחלטותי. וטיפ נוסף, לא לזלזל באף אחד - להיות נחמדה ואדיבה ומוכנה לעזור לכל אחד (גם אם היא עובדת הנקיון הזוטרה ביותר, זו שאת כמעט לא רואה כשאת ממהרת במסדרונות) - את אף פעם לא יודעת מתי תצטרכי ורק היא תהיה זמינה. ועוד טיפ - לא לתת לשטחיות להשתלט, לא להיות ראש קטן.

nesherkal

New member
חיבוק../images/Emo24.gif

חבקו את עצמכם, את הקרובים אליכם ואת החיים, אנו חיים רק פעם אחת עלי אדמות, כדאי לנצל אותם לחיבוק ואהבה.

למעלה