טיפים

פרלמנים

New member
טיפים

אני רואה שאנחנו היחידים "שהתלהבנו" בשרשור ההתפקדות- סיפרנו את כל קורות חיינו כמעט! קצת מביך... בלי קשר לק"פ, יותר בעניין אימהי סטנדרטי, לשם שינוי. איך מוציאים תינוק מהאמבטיה בלי סצינות של בכי והיסטריה? דניאל נהנה מאוד מהאמבטיה, אבל בוכה מאוד כשמוציאים אותו. ניסינו חימום, כרבול בזרועותינו, הנקה מיידית... בכל מקרה לקח לנו רבע שעה בערך להרגיע אותו...
תודה רבה!

kashke

New member
לדבר. לתווך בין הפעולה שעומדת

להתרחש (שהרי היא מתוכננת אצלך בכוונה) לבין הילד שלא מבין למה פתאום חוטפים אותו מהמים הנעימים. בכלל, יש צורך לדברר המון דברים שאנחנו כהורים עושים עם ילדינו. ..."עכשיו נלך להחליף חיתול.".....עכשיו אני לוקחת את יד ימין שלך ומכניסה אל השרוול"...."השעון צילצל"...ועוד ועוד....

פרלמנים

New member
כן, אבל

אנחנו מדברים עם דניאל כל הזמן,על מה שקורה סביבו- בשתי שפות כי אצלי זה אנגלית מהבית, ואצל בעלי עברית. אבל בגיל חודשיים אני חושבת שה"הלם" של היציאה מהאבטיה עדיין לא מתרכך ע"י דיבורים...צריך משהו פרקטי. היום ניסינו להוריד את מפלס המים בהדרגה וזה היה לא רע -אבל לא נטול בכי לחלוטין... תודה בכל אופן, על ההתייחסות. ג'סיקה

אין "חוקים" זאת תקופה לדעתי...

אני לא יודעת כי בזמנו בגיל של דניאל לתמיר היו גבסים אז לא ידענו מה זה לקלח אותו בכלל אלא בעזרת "נשיקה צרפתית" כלומר עם מגבת וסבון או ספוג וסבון.... טוב לפחות תהני שהוא אוהב להיות נקי.... שבת שלום אורית

למעלה