טיפקס אצל דודו טופז ביום שלישי

טיפקסית

New member
טיפקס אצל דודו טופז ביום שלישי

אחרי שחלקינו נחזור מהקלפיות ובזמן שכל המדינה תכסוס ציפורניים ותחכה לדעת מה יקרה בכנסת הבאה טיפקס יעבירו לנו את הזמן . זה יקרה ביום שלישי הקרוב 28.3.2006 בספיישל "הכל זז עם דודו טופז" בערוץ 22. פרטים נוספים-בהמשך!! יהיה דבש!!!! שווה לחכות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טיפקס-איזה שירים עושים? אותו דבר כמו במצעד? או שהלכנו על גיוון???? אפרופו גל וקובי-למה אין פה עוד חבר'ה מהלהקה יחד אתכם?? איפה דני? איפה רמי? איפה מוטי? תביאו עוד מישהו לפחות אני רוצה לראות פה את מוטי!!!!!!!! מוטי אם אתה קורא-אני מתגעגעת אליך [זאת בשמת החיילת] ורמי-תתחדש על הטפט החדש לגיטרה-טפט יפייפה!! הדבקה מצוינת! מקסים!

1מאיוש

New member
אני לא יודעת אם זה שידור חי או לא..

אבל אם זה היה חי ==> אין לי שמץ ואם זה לא חי ==> אז הצילומים כבר היו אני לא רואה דודו טופז אז אני ממש לא מעודכנת

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifמגניב, אני לא אהיה בבית

כי אני מתנדב בקלפי להחתים אנשים על כרטיס לתרומת איברים של אד"י. ("סלח לי? מי אתה? יש'ך איברים? תן לי חתימה!")

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gif toda raba

קובי גל בשמת כבר תרמתם? דרך אגב, התנדבתי ורק אחר-כך נודע לי שזה הולך למחוייבות אישית. בעצם כשאני חושב על זה "תן לי חתימה" זה שיר שמתאים למי שעושה מחוייבות אישית לא?

הוד11

New member
אני עשיתי מחויבות אישית הכי טובה

ניקיתי בבצפר עם המנקות היה הכי טוב

טיפקסית

New member
הופס התזכורת קופצת למעלה

היום בשעה 19:00 בערוץ 22,שבעת הפסיכים [נו הבנתם,התכוונתי לטיפקס] יגיעו להקפיץ לנו את הגוף ולעשות קצת שמייח. נו גל וקובי-מה נזכה לשמוע היום בביצוע? לא אתנגד לאיזה הורה נדלנים או איזה הבלדה על שאול כוסברה. אבל תעשו מה שבא לכם,העיקר תתפדחו חופשי על חשבונינו. ובלי שום קשר-שמתם לב שבתמונה הזו נועם מזכיר קצת את אחד הגמדים מ"שלגייה ושבעת הגמדים"

הוד11

New member
הופעה שגרתית היתה כרגע

אני לא מבין למה הם לא עושים את פרח השכונות ומתעקשים להמשיך עפ ת לי חתימה הם צריכים לחדש

טיפקסית

New member
שגרתית? איזה אשששש בעיניים

לזה אני קוראת הופעה חייייייייייה תרתי משמע. אששששששששששששששששש רק אני שמתי לב או שביג אם שם טונות של ג'ל על השיער ועשה קוצים-יצאה תסרוקת מגניייבה. טיפקס התחרפנו כיאה למצב הרוח המצוין שלהם מאז שיצא הדיסק. חחח וביג אם התחיל לקפוץ באמצע השיר זה היה מצחיק לאללה. גל-אהבתי את העליונית השחורה עם הכיתוב של ג'מייקה,וואלק אתה יש לך טעם טוב בלבוש אתה. ואלללללאק אתתתתתתתתתם

למעלה