טיפקס בטלויזיה הלבנונית !

• פותח הנושא rams2
  • פורסם בתאריך

rams2

New member
טיפקס בטלויזיה הלבנונית !

שלום לכולם היום בערב בערך בשעה שבע זיפזפתי בין הערוצים והגעתי לתחנה הלבנונית ולהפתעתי אני רואה את הקליפ של כפתור אדום! הראו חלק מהשיר ודיברו עליו קצת... אפילו ללבנון זה הגיע.. קובי אוז צודק לחלוטין בהתנגדותו לשנות את מילות השיר. אני מתאר לעצמי ( ואני אהיה גם נוכח ) שבהלסינקי ירצו לראיין אותו מבוקר עד לילה כל יום. הולך להיות מעניין בהלסינקי...

גלעד#

New member
לא רק בלבנון....

אפשר לחשוב שלעיתונות באירופה אין במה להתעסק. אבל טיפקס הגיעו לעיתונות בליטא, שוודיה, פינלנד, בלגיה, אירלנד (RTEטלוויזיה), אוסטרליה, טורקיה, הולנד, בריטניה (BBC) וכל יום צצים עוד ועוד חבר'ה ממדינות שונות באירופה שמספרים שטיפקס מופיעה בעיתונים ולפעמים אפילו בעמודים הראשיים של העיתונים הנחשבים, רדיו וטלוויזיה! הפרסום מצויין לקידום השיר הישראלי באירוויזיון. אני מקווה שטיפקס יפיקו בימים הקרובים קליפ ראוי לשידור באירופה. פעם אחרונה שדיברו על ישראל ואירוויזיון בכזאת אינטנסיביות היה בשנת 1998 עם דנה אינטרנשיונל.

גלעד#

New member
ועכשיו טיפקס גם בקנדה!

אני גר בקנדה, פתחתי את עיתון סוף השבוע THE STAR , "ידיעות אחרונות" של קנדה, שיש לו תפוצה יותר מאזרחי ישראל, עמוד 13 על כמעט כל העמוד כתבה (אוהדת) על טיפקס והאירוויזיון. פשוט לא יאומן!

1מאיוש

New member
כל הכבוד להם!

אשמח גם אם תוכל להעלות לנו לכאן צילום של הכתבה מהעיתון שלכם

למעלה