Funky Giraffe
New member
טיפקס בכפ"ס, או: תעלת בלאומילך Reloaded
החליטו להפריח פה את השממה בדמות פארק ירוק שלא נגמר (השטח עצום! לא האמנתי! היעד החדש להברזות החל ממחר) 2 מטר מהאצטדיון העירוני, שלווה בטקס פתיחה בומבסטי וביזארי לחלוטין. בניגוד לציפיות שלי, הסאונד היה פצצתי ונהנתי לשמוע במיוחד את מוטי שהביא מערכת עצומה קצת יותר מהרגיל (קלטתי שם פיקולו סנייר, בונגוס, דרבוקה, טמבורין המון קראשים ובכלל הרבה מצילות) פתיחת המופע לוותה במופע אקרובטים (WTF?#$@
) ומופע זיקוקים שלא ראיתי בשום יום עצמאות פה בשנים האחרונות ולהלן השירים שקלטתי והרשמים שהבאתי איתי מההופעה: סמי וסומו (איזה יופי של עיבוד, הוא קיים המון שנים - אבל אף פעם לא שמעתי אותו יושב כ"כ הדוק וכ"כ יפה!!!) יש לי חברה הרבי ג'ו כפרה התקליטן (הדרן) שיר השלב ריקודי עמבה יושבים בבית קפה הורה נדלנים - תענוג פוש דה בוטנים - שגרר את הפקצות של כפ"ס לפוגו היסטרי... כבר פחדתי שהכשלון באירוויזיון ימנע מכם לבצע את זה. כל הכבוד!!!! סלאם סלמי - שאף אחד לא הכיר אבל זה היה במקום פרח השכונות תן לי חתימה - אהבתי מאוד את איך שחיברתם את זה עם נייר עיתון. אין כמו למחוא כפיים בדיוק כמו שסבא היה מוחא בטוניס בשני שירים ברצף... איזה עולם - קובי, הזרימה שלך בתור MC משתפרת מפעם לפעם שאני שומע אותך, תמשיך לטפח את האישיות הראפרית שלך. אתה עוד תגיע רחוק
מה עשית שלוש בלילה בתוך נייר עיתון התקליטן (הדרן) המופע היום היה עמוס בריפים, דיסטורשן (אין עליכם... זה הכיוון שאתם צריכים להמשיך ללכת אליו!!! כמה נפח!), תיפוף (בחיים מוטי לא קיבל ביטוי כמו ששמעתי אותו מתחרפן היום! כל הכבוד!) בטח היו עוד שאני לא זוכר. ההופעה הייתה בס"כ שעה - אבל המון שירים הם הספיקו משום מה... אני לא יודע למה אני מקבל את הרושם הזה אבל זה נראה כאילו טיפקס הולכים לעשות אלבום Pאנק עם נגיעות ערביות חזקות... והדבר היחידי שיש לי להגיד בנושא, במידה ואני צופה נכון את העתיד, זה - ס ח ת י י ן!!! צילמתי כמה תמונות עקומות, בקרוב אעלה.
החליטו להפריח פה את השממה בדמות פארק ירוק שלא נגמר (השטח עצום! לא האמנתי! היעד החדש להברזות החל ממחר) 2 מטר מהאצטדיון העירוני, שלווה בטקס פתיחה בומבסטי וביזארי לחלוטין. בניגוד לציפיות שלי, הסאונד היה פצצתי ונהנתי לשמוע במיוחד את מוטי שהביא מערכת עצומה קצת יותר מהרגיל (קלטתי שם פיקולו סנייר, בונגוס, דרבוקה, טמבורין המון קראשים ובכלל הרבה מצילות) פתיחת המופע לוותה במופע אקרובטים (WTF?#$@
![](https://timg.co.il/f/Emo6.gif)