טיפקס - היא הלהקה האהובה עלי.

jackie111

Well-known member
טיפקס - היא הלהקה האהובה עלי.

אבל כל מי שאני שואל טוען שהשיר לא מוצא חן בעיניו. השיר נהדרבעיני, אבל לא ימצא חן בעיני מי שאינו מורגל לסוג כזה של מוסיקה. לדעתי אסור היה לבחור בטיפקס בתור הלהקה שתופיע באירווויזיון וזה מאותה סיבה: לא מורגלים שם לסוג כזה של מוסיקה.. אני מקווה ואתבדה. הלוואי שמה שאני חושב לא יתממש וכל אירופה תואהב אותם.

הוד11

New member
קודם כל סחטיין!!!

טיפקס היא פה הלהקה האהובה על רובנו ואתה מוזמן להצטרף לפורום. שנית, אכן ייתכן ובאירופה ובתחרות האירוויזיון לא מורגלים לסוג כזה של מוזיקה (ליטא ששיגרה שיר קצבי וכיפי שנה שעברה הפסידה) אבל מי ייתן וטיפקס תגיע למקום גבוהה עם פוש דב בטוון שהוא באמת שיר ענק

shirkarmon

New member
דוד שלו, יש לך טעות רצינית.

ליטא הגיע למקום גבוה מאוד (מקום שישי), מקום שמאוד קשה להגיע אליו והיא שברה את שיא הנקודות של ארצה, ככה שלהגיד הפסידה זה לא נכון, היא יצאה בצורה מסוימת מנצחת, הם לקחו מקום שקשה מאוד להגיע אליו, לא רק זה הם גם הצליחו לעלות מהחצי גמר במקום החמישי, מה שגם לא פשוט לעשות.

הוד11

New member
עזוב בנאדמוס

באירווויזיון אין מדליית כסף וארד, אין גביע אופ"א, יש מנצחת וכל השאר מפסידים.

sunshiner

New member
ההבדל בין טיפקס לבין ליטא

שהשיר של ליטא היה גימיק נטול סאונד מיוחד ואילו טיפקס באים עם שיר משוגע בשלוש שפות, קריצות מילוליות ופוליטיות ומלא סגנונות ואין לי מושג איך האירופאים יאכלו את זה. לפני כמה חודשים אם היו אומרים לי שטיפקס יהיו באירוויזיון הייתי צוחק אבל עכשיו זה הפך למציאות וטיפקס לא באים בהכרח כדי לנצח אלא כדאי להביא לאירופאים משהו שהם אף פעם לא ראו, וזה הסאונד האמיתי והעכשווי של ישראל עם חיוך הומוריסטי גדול. אני לא יודע כמה זה ילך להם, זה יכול להיות הכבשה השחורה (סטייל אוסטריה לפני כמה שנים) וזה יכול להיות נפילה, אבל נדע שעשינו את שלנו. בכל מקרה שיהיה להם הכי בהצלחה בעולם ואני עומד מאחוריהם!

הוד11

New member
כולנו מאחוריהם

ואכן המטרה היא לא לנצח אלא להביא מעין שיר ישראלי קופצני כזה שיביא לאירופאים את השוונג. פוש דה בוטון עושה את העבודה נאמנה ואיתו המטרה מושגת לפי דעתי

למעלה