טיפקס היו עכשיו "אצל פרנס בטברנה" תוכנית שצולמה לפני כמה שנים ושידרו את זה בערוץ 23.
I idanri New member 7/4/06 #1 טיפקס היו עכשיו "אצל פרנס בטברנה" תוכנית שצולמה לפני כמה שנים ושידרו את זה בערוץ 23.
ה הוד11 New member 7/4/06 #2 וואלה נראה לי שרפילו ראיתי את התוכנית הזו לפני שש שנים בערך אם זכרוני אינו מטעה אותי
jackie111 Well-known member 7/4/06 #3 גם אני שמעתי וממש התלהבתי. אני מחפש את המילים לשיר חיננית. משהוא בסיגנון "את ממש חיננית ולא בשלנית". מילים מצחיקות. אשמח אם זה קיים על סידי אז גם לרכוש.
גם אני שמעתי וממש התלהבתי. אני מחפש את המילים לשיר חיננית. משהוא בסיגנון "את ממש חיננית ולא בשלנית". מילים מצחיקות. אשמח אם זה קיים על סידי אז גם לרכוש.
ה הוד11 New member 7/4/06 #4 אני אוהב אותך שיר מצויין מהדיסק הראשון תוכל למצוא את המילים באתר הרשמי של טיפקס
jackie111 Well-known member 7/4/06 #5 זה לא זה וחפשתי באתר אין שם. זה נראה לי כמו שיר חד פעמי להופעה.
ט טיפקסית New member 7/4/06 #6 אהה שיר השיננית אחד השירים המטופשים אך משעשעים של טיפקס לא יצא מעולם באופן רשמי על גבי דיסק. איפה גל וקובי שצריכים אותם [גל? קובי? אתם כאן? דברו איתנו] שבת שלום
אהה שיר השיננית אחד השירים המטופשים אך משעשעים של טיפקס לא יצא מעולם באופן רשמי על גבי דיסק. איפה גל וקובי שצריכים אותם [גל? קובי? אתם כאן? דברו איתנו] שבת שלום
jackie111 Well-known member 7/4/06 #7 וואלה את צודקת חיננית שיננית בינהן אני מתבלבל למרות שאת שניהן אני צריך כרגע.