טיפקס מועמדים בתחרות להקת כל הזמנים

טיפקסית

New member
טיפקס מועמדים בתחרות להקת כל הזמנים

שימו לב לכתבה הבאה הבחירה היא באמצעות האס אם אסים של קוראי עיתון מעריב העם ישמיע קולו וייבחר! תתחילו לחמם את האצבעות להצבעות בהצלחה טיפקס! נ.ב אם טיפקס לא זוכים,אני לא חושבת שמישהו מאיתנו יתנגד לאיזו מיני הופעת איחוד של כוורת לא ככה?

הוד11

New member
בשבילי רק טיפקס

למרות שטיפקס אמנם לא הייתה פורצת דרך או השפיעה על אמנים אחרים אבל אין לפי דעתי להקה טובה יותר ממנה, בישראל ואולי גם לא תיהיה כוורת נהדרים, תפוז מעולים, משינה גדולים אבל טיפקס, הם הגדולים ביותר ללא ספק

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gif גם אני עם כוורת

טיפקס גדולים ויש עוד כמה בחירות ראויות כמו משינה, התרנגולים, החברים של נטאשה, נושאי המגבעת, תמוז אבל אם להסתכל בפרספקטיבה אני עדיין בוחר בכוורת. הלהקה היחידה שפשוט כל אחד ואחד ממנה הוא מוזיקאי לא פחות מענק בפני עצמו. השלימו בארץ את מהפכת הרוק והגיטרות יחד עם הצחוק והלהקות הצבאיות, ועודדו את מדינת ישראל המדוכאת שאחרי מלחמת יום כיפור. הביאו בשירים שלהם השפעות מכל העולם ובעיקר שירים מדהימים, גם מהסוג המקפיץ והמשעשע וגם שירים מרגשים בלי להיות קיטש שעושים קווטץ' קטן בלב. נשאלת רק השאלה- איפה מצביעים?

יווו זה קשה ממש

בכלל לא הייתי בוחר בכוורת, למרות שהם נכס צאן ברזל מטורף במדינה הזו ושכל שיר הוא ש-י-ר, ולמרות שכמובן שיש לי את כל הדיסקים, חוץ מהאלבום הופעה האחרון, הם לא היו סנסציונים. הקול שלי לצערי גם לא יילך לטיפקס, פשוט כי החברים של נטאשה זאת תופעה שלא הייתה אף פעם בארץ ועקב תופעת גלגלצ גם לא תהיה אחת כזו, וגם אם תהיה, הסיכוי שהיא תצליח הוא אחד לארבעה מיליון.

sunshiner

New member
אחד למיליון או אחד ממיליון ../images/Emo3.gif

החברים של נטאשה גדולים מהחיים, אבל לא הגיוני לי שהם יהיו ה-להקה. גם הם, כמו כוורת, הוציאו שלושה אלבומים, לא כולל אלבום הופעה אחד (את האוסף אני בכלל לא מחשיב כי הוא לא קיים מבחינתי). הראשון שבהם בדיעבד לא גדול, כלומר הוא מכיל הרבה שירים מצויינים אבל חלק ממש מיותרים או סובלים מהפסקה לא טובה. "שינויים בהרגלי הצריכה" פשוט ענק! דיסק שהוא גם טוב בפני עצמו וגם מאוד משמעותי לרוק הישראלי, מהצליל הראשון שבו לצליל האחרון הוא תוקף אותך ולא מרפה. ו"רדיו בלה בלה"... אוי הדיסק הזה.. דיסק מדהים גם בטקסטים הציניים והמעולים של מיכה שטרית וגם בלחנים של ארקדי, שלא נדבר על ההפקה המוזיקלית שהיא פשוט ענקית עם כל האורחים. אבל אלבום שמושפע באופן כל כך ברור וכל כך רב מרוג'ר ווטרס לא יכול להיות לדעתי של ה-להקה של ישראל. החברים של נטאשה בהחלט בחמשת הגדולים שלי אבל אין מה להשוות לעומת כוורת.

רדיו בלה בלה מושפע מרוג'ר ווטרס?

לא יותר מ"הפינק פלויד לא יופיעו על החומה בירושלים" אני חושב שרדיו בלה בלה הוא אחד האלבומים העצומים ביותר בתולדות המדינה, בלי שום ספק אלבום הקונצפט מספר 1 במוזיקה העברית, הפקה מוזיקלית מטורפת ועלילה מדהימה, שכמובן משתלבת היטב עם המוזיקה, כשכל "פיצול" מותאם לסוג מוזיקה אחר לגמרי, שמראה לנו 4 צדדים במוזיקה ע"פ נטאשה, מדהים. האלבום הראשון מצוין, הוא מתאפיין הרבה דכאון, אבל כזה מסוג שלא מוכר היום בארץ, זה לא אביב גפן. אבל הוא הוציא פנינים מוזיקלית מטורפות: "שיר אחר", "אוגי", "מלנכולי" וכמובן "יש זמן" האגדי, אולי השיר הכי טוב של הנטאשות. ואגב, אני אפילו לא מחשיב את אלבום ההופעה כאלבום של הנטאשות, מרוב שכל הביצועים שם על הקאנטים

למעלה