טיפקס

lior066

New member
טיפקס

שלום אני רוצה להכין עבודה על טיפקס אז רציתי לקבל קצת מידע על הלהקה כמו כמה אנשים בלהקה שמות שלהם תאריכי לידה מתי טיפקס כמה ודברים כאלה שציריכים לעבודה תודה איציק.

טיפקסית

New member
אוקיי הנה קצת מידע

להקת טיפקס הוקמה בחודש מאי 1988 בידי קובי אוז וגל פרמן. בשנים הראשונות נקראה הלהקה "ההוצאה לפועל" אך השם שונה כמה שנים מאוחר יותר לטיפקס. הרכב הלהקה שונה מספר פעמים מאז וכלל את השמות הבאים: קובי אוז,גל פרמן,עינב כהן,אבינועם מרטון,שי וצר,תמיר ימיני,רונית שפי,רמי יוסיפוב,אורי מילס,שרון צדוק,אבי אלבוחר,מוטי יוסף,דני אברג'ל,נוריאל עמר,מאיר עמר ועוד נגנים אורחים שצורפו לדיסקים לצורך מסוים. כיום בלהקה חברים: קובי אוז [שירה] גל פרמן [גיטרה בס] רמי יוסיפוב [גיטרות] דני אברג'ל [גיטרות] מוטי יוסף [תופים] מאיר עמר-הידוע בכינוי "ביג אם" [תכנותים,לופים,סאונד] נועם ינקלביץ' -הצטרף בחודש ספטמבר 2005 כמחליף של אבי אלבוחר שעזב [קלידים] הלהקה הוציאה עד כה את הדיסקים הבאים: שביל קליפות הגרעינים-1992 האחרון בעשירון התחתון-1993 החיים שלך בלאפה-1995 כלבים לא נובחים בירוק-פסקול הסרט-1996 העצב עבר לגור כאן-מיני דיסק שכולל בתוכו חמישה שירים אם אינני טועה יצא ב-1996 או 1997 נשיקה לדוד-1997 דיסקו מנאייק-1999 יושבים בבית קפה-2001 והדיסק החדש שיוצא בעוד 10 ימים ב-10.3.2006 ונקרא "רדיו/מוזיקה/עברית" תאריכי לידה של חברי הלהקה: קובי אוז-17.9.1969 גל פרמן-10.11.1969 מאיר עמר-8.2.1974 מוטי יוסף-21.2.1971 דני אברג'ל-11.4.1974 רמי יוסיפוב-30.5.1966 חסר לנו התאריך של נועם ינקלביץ',ניתן לקבל אותו במייל של טיפקס בכתובת [email protected] אם תרצה עוד משהו אתה מוזמן לשאול

טיפקסית

New member
שכחתי פרט מאוד חשוב

בחודש מרץ שנת 2003 יצא לאור אוסף הלהיטים של טיפקס שיצא לכבוד יום הולדת 15 ללהקה תוסיף אותו לרשימת הדיסקים שכתובים

לב17

New member
בדיוק רציתי לתקן אותך

שיצא להם גם האוסף... טוב שנזכרת בזה מיד.

הוד11

New member
עבודה על טיפקס? כבוד בנאדם!!!!!!!!

מה זה עבודה לאוניברסיטה?

טיפקסית

New member
רציני? אתה לא מותח אותנו? ענננננק

יואו הוא כבר הבנאדם השלישי שאני מכירה שנולד ביום הזה,גם ציפי שביט נולדה בתאריך הזה. בגלל זה הוא יצא כזה בנאדם פסיכי,אבל רק לטובה,ובגלל זה יש לו חוש הומור חד כמו סכין אחלה תאריך נועם

1מאיוש

New member
וואי... סוף סוף אנחנו יודעים את זה

יום השקר.. תאריך נחמד! "וזה טוב טוב טוב... וזה טוב טוב טוב... הלכה לי הקופסא אבל סוף השבוע מסיבה" ==> יוצא השנה יום שבת =\ אבל לא נורא

למעלה